Çözüldü✓ m2 ssd soğutucu takma

Hasoo

80+
Reaksiyon skoru
11
kc3000 m2 ssd satın aldım.m2 nin üzerinde hali hazırda ince bir şekilde soğutma bloğu var. Benim kullandığım anakartında ssdler için soğutma bloğu var. m2 yi anakarta takarken anakartın soğutma bloğunu m2nin soğutmasının üzerinemi takıyım yoksa sadece m2deki orjinal soğutma bloğumu kalsın.

Ekler

• Screenshot_71.png
    Screenshot_71.png
    227.6 KB · Hit: 233
  • Screenshot_72.png
    Screenshot_72.png
    1.1 MB · Hit: 177
kc3000 m2 ssd satın aldım.m2 nin üzerinde hali hazırda ince bir şekilde soğutma bloğu var. Benim kullandığım anakartında ssdler için soğutma bloğu var. m2 yi anakarta takarken anakartın soğutma bloğunu m2nin soğutmasının üzerinemi takıyım yoksa sadece m2deki orjinal soğutma bloğumu kalsın.
Hocam ben de kc 3000 soğutucu blogunu soktum ve soğutucu taktım. Ama M2 kendiliğinden bozuldu. Garantiye yolladım garanti dışı dendi. Thh basvurdum. Kaybettim. Amerika kingston ile maillestim. Kabul etmediler. Birçok yol denedim olmadı ısrarla mail atmaya devam ettim ince bir kağıt tabaka çıkarılıp daha iyisi takılıp onla alakalı olamaz diye kabullendiremeye çalıştim. Ve sonunda kingston Türkiye den biri mail attı ve değişim için kabul etti. Yani size tavsiyem verdikleri şeyleri sokmeyin uzerlerine yapıştırin ben öyle yaptım şimdi hem kafam rahat hemde daha iyi soğutuyor 😅

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,269
Üyeler
184,912
Son üye
ern06
Geri