Neler Yeni

M2 SSD vidalama yuvası hakkında

xoxo80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet şanlı
Herkese Merhaba;
Anakartım "Asus B450m Dragon"
M2 ssd aldım ancak anakart kutusundan çıkan bütün vidaları kontrol ettiğimde anakarta uyumlu M2 ssd'yi sabitleştirmeye yarayan küçük vidadan yok ve 2. resimde işaretlediğim alanda olduğu gibi o kısımlar tamamen boş.
Bu vidalardan satılıyor mu ?
Montajını yapmak için anakartı sökmem gerekir mi?
Vidalama yapmaz isem sorun yaşanır mı?
Yardımcı olur musunuz?
1589727947573.png

1589727819169.png

Son düzenleme:

beritankorkusuz

80+ Silver
Resimler açılmıyor

NoctuaFanBoyu

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,447
İsim
Hamza Ziya Üstün
Link bozuk

Seloerdem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Selahattin
Anakartın kutusunda olması lazım

Dahası  
Reaksiyon skoru
240
İsim
Yusuf Bilir
Çok güzel bir soru olmuş. Daha doğrusu sorulması gereken bir soru olmuş. Asus, B450m Dragon modelinde m.2 için metal çivi yerine siyah plastik bir çivi kullanmış. Şu an kullandığım için fotoğrafını atamıyorum fakat bunu dedikten sonra artık kutuya bakarsan görürsün. Siyah plastikten bir çivi. Üstünde bir de halka olduğunu hatırlıyorum. Montaj yaparken görüceksin çok inovatif, yenilikçi olmuş.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Benzerini buldum dostum. Bunun siyahından. Çok hoş olmuş takarken farkediceksin.

Ekler

• s-l400.jpg
    s-l400.jpg
    20.5 KB · Hit: 161

Behram

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
272
İsim
Abdurrahman
Anakartın içinde küçük bir poşetin içinde var iki tane onun dışında hiçbir vida oraya olmaz.

beritankorkusuz

80+ Silver
Çok güzel bir soru olmuş. Daha doğrusu sorulması gereken bir soru olmuş. Asus, B450m Dragon modelinde m.2 için metal çivi yerine siyah plastik bir çivi kullanmış. Şu an kullandığım için fotoğrafını atamıyorum fakat bunu dedikten sonra artık kutuya bakarsan görürsün. Siyah plastikten bir çivi. Üstünde bir de halka olduğunu hatırlıyorum. Montaj yaparken görüceksin çok inovatif, yenilikçi olmuş.

Benzerini buldum dostum. Bunun siyahından. Çok hoş olmuş takarken farkediceksin.
Anakartın içinde olması lazım yoksa aldığınız yerle iletişime geçin

xoxo80

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ahmet şanlı
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Teşekkürler Hocam. PC yi incehesaptan aldım. Sağolsunlar gelişi güzel toplayıp göndermişler. Kutunun içi Kazan ben kepçe bu dediğin aparattan çıkmadı. Satın alabileceğimiz bi yer var mı acaba?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,070
Üyeler
164,609
Son üye
azizoe92
Top Bottom