Keremdiyola
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 392
Selamlar psu elektrik sorunundan 60 kere tak diye kapandı nerden baksanız en sonda ssdm 50 gb dosya gitti okuma yazma hızım düşer mi
Düşebilir.Selamlar psu elektrik sorunundan 60 kere tak diye kapandı nerden baksanız en sonda ssdm 50 gb dosya gitti okuma yazma hızım düşer mi
Garanti kapsamında mıdırDüşebilir.
Ara sor değişim yaparlar herhaldeGaranti kapsamında mıdır
Klasik c4 desem anlarsınız hocamGüç kaynağınız nedir?
Henüz psu garantide gelince bakacağım ben ilk başta 1900 yazma almıştım forumda 2000 alanlar var sıkıntı olmamıştır umarımAra sor değişim yaparlar herhalde
Klasik c4 desem anlarsınız hocam
Binada en alt katta daha çok güç tüketen kasa da var onda bişi olmadı hocam peki 200 300 MB düşse pek etkilermiGaranti kapsamında olacağını sanmıyorum.
Parçaların elektrik kesintisinde zarar görmesinin nedenleri parçalara yanlış voltaj gitmesidir.
Bu durum PSU kaynaklı, veya binanın elektriği de kötü olabilir ama genel olarak PSU kaynaklı.
Yoksa hangi M.2 SSD durduk yere yanar ki?
Geçmiş olsun İğrenç psunuz var.RAMPAGE RMP-650-80Pb
Binada en alt katta daha çok güç tüketen kasa da var onda bişi olmadı hocam peki 200 300 MB düşse pek etkilermi
Hocam çözüm olsun diye ups aldım garantiyede gittiGeçmiş olsun İğrenç psunuz var.
render yapmak isterdim de Adobe tefeci gibi şuan gelir gelmez test edeceğimPek etki olmaz.
Render falan yapıyorsan biraz hissebilirsin belki.