Neler Yeni

M2 SSD YETERLİMİ BİLGİSAYARA OYUN YÜKLEDİM BU KADAR KALDI YETELİMİ

UranusHD

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Çağrı Aktaş
Selamlar bende goodram'in 512 gb m2 ssd'si bulunuyor ve ben için oyun falan yüklüyorum Windows 10 da dahil fakat sadece 247 gb alanım kaldı dahada oyun yüklemeyi düşünmüyorum sizce 247 gb kalan yer yeterli mi?

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Bence yeterli değil. 2-3 oyuna yer kalmaz. Bir sata ssd ya da hdd alsan daha iyi olur. Oyun depolamak için.

Revntron

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
640
İsim
Serdar BULUT
@Reaper ın dediği gibi bir hdd alsan iyi olur.

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,303
İsim
Berk
Selamlar bende goodram'in 512 gb m2 ssd'si bulunuyor ve ben için oyun falan yüklüyorum Windows 10 da dahil fakat sadece 247 gb alanım kaldı dahada oyun yüklemeyi düşünmüyorum sizce 247 gb kalan yer yeterli mi?
Min 100gb kalana kadar doldurabilirsiniz, işletim sistemi % kaç doluluk oranından sonra kırmızı gösterecek dikkat edin sadece, problem olmaz

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
Oyun yüklemeyi düşünmüyorum demiş adam niye durduk yere masraf çıkartıyorsunuz?
Masraf çıkarmıyoruz, ""Bence yeterli değil. 2-3 oyuna yer kalmaz. Bir sata ssd ya da hdd alsan daha iyi olur. Oyun depolamak için."" cümlesinin neresinde hdd alıcaksın şu parayı ver dedim. Kendi fikrim olan "az yerin kalmış, oyunları m2 ssd'ne yükleme bir tane ucuza hdd alırsan onda depolayabilirsin" diyerek bilgi verdim. Kimseye bir şey daratıp bir şey aldırmıyoruz. Mantıklı olanı ve yapılsa daha iyi olacak olanı söylüyoruz.

oraltay

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
Mustafa
Masraf çıkarmıyoruz, ""Bence yeterli değil. 2-3 oyuna yer kalmaz. Bir sata ssd ya da hdd alsan daha iyi olur. Oyun depolamak için."" cümlesinin neresinde hdd alıcaksın şu parayı ver dedim. Kendi fikrim olan "az yerin kalmış, oyunları m2 ssd'ne yükleme bir tane ucuza hdd alırsan onda depolayabilirsin" diyerek bilgi verdim. Kimseye bir şey daratıp bir şey aldırmıyoruz. Mantıklı olanı ve yapılsa daha iyi olacak olanı söylüyoruz.
dahada oyun yüklemeyi düşünmüyorum

Reaper

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
305
İsim
Celal Can
2 ay sonra görürüz sorabilirsin arkadaşa naptın aynı oyundan devam mı diye :d

DerratiX

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,535
İsim
Eren
İlgilendiği Kategoriler
karışık
Instagram
@sshintori
Steam
shiori
Discord
poxy_
1668753067322.png
P
Şu kırmızı barı gördükten sonra dursan yeter o kadar kasmana gerek yok.

Top Bottom