Selamlar bende goodram'in 512 gb m2 ssd'si bulunuyor ve ben için oyun falan yüklüyorum Windows 10 da dahil fakat sadece 247 gb alanım kaldı dahada oyun yüklemeyi düşünmüyorum sizce 247 gb kalan yer yeterli mi?
Min 100gb kalana kadar doldurabilirsiniz, işletim sistemi % kaç doluluk oranından sonra kırmızı gösterecek dikkat edin sadece, problem olmazSelamlar bende goodram'in 512 gb m2 ssd'si bulunuyor ve ben için oyun falan yüklüyorum Windows 10 da dahil fakat sadece 247 gb alanım kaldı dahada oyun yüklemeyi düşünmüyorum sizce 247 gb kalan yer yeterli mi?
Masraf çıkarmıyoruz, ""Bence yeterli değil. 2-3 oyuna yer kalmaz. Bir sata ssd ya da hdd alsan daha iyi olur. Oyun depolamak için."" cümlesinin neresinde hdd alıcaksın şu parayı ver dedim. Kendi fikrim olan "az yerin kalmış, oyunları m2 ssd'ne yükleme bir tane ucuza hdd alırsan onda depolayabilirsin" diyerek bilgi verdim. Kimseye bir şey daratıp bir şey aldırmıyoruz. Mantıklı olanı ve yapılsa daha iyi olacak olanı söylüyoruz.Oyun yüklemeyi düşünmüyorum demiş adam niye durduk yere masraf çıkartıyorsunuz?
Masraf çıkarmıyoruz, ""Bence yeterli değil. 2-3 oyuna yer kalmaz. Bir sata ssd ya da hdd alsan daha iyi olur. Oyun depolamak için."" cümlesinin neresinde hdd alıcaksın şu parayı ver dedim. Kendi fikrim olan "az yerin kalmış, oyunları m2 ssd'ne yükleme bir tane ucuza hdd alırsan onda depolayabilirsin" diyerek bilgi verdim. Kimseye bir şey daratıp bir şey aldırmıyoruz. Mantıklı olanı ve yapılsa daha iyi olacak olanı söylüyoruz.
dahada oyun yüklemeyi düşünmüyorum