m2 ssdiyi başka bir anakarta tak

markit

80+
Reaksiyon skoru
2
Bütçe
5
alo aga iyi geceler şey soracağım mümkünse. bende m2 ssd var diyelim gta 5 ben de yüklü . arkadaşımın da m2 ssdisi var o da indirmek istiyo. ben onun ssdisini alıp benim anakartıma taksam 2 slotlu bir anakart olsun. takıp bendeki tüm gta 5 dosyalarını kopyalayım yapıştırsam onun ssdisine oda indirebilie mi kendi bilgisayarına ssdyi takıp.

2 slotlu anakartın olursa ve dediğin gibi aktarırsan steam veya epic hangisiyse dosyayı doğrulayıp açabilirsin tabi sıkıntı olmaz

alo aga iyi geceler şey soracağım mümkünse. bende m2 ssd var diyelim gta 5 ben de yüklü . arkadaşımın da m2 ssdisi var o da indirmek istiyo. ben onun ssdisini alıp benim anakartıma taksam 2 slotlu bir anakart olsun. takıp bendeki tüm gta 5 dosyalarını kopyalayım yapıştırsam onun ssdisine oda indirebilie mi kendi bilgisayarına ssdyi takıp.
Yemin ediyorum okurken gülmekten karnıma ağrı girdi. Alo aga iyi geceler diye cümleye başlayanı da ilk defa görüyorum. Telefonla mı konuşuyon napıyosun anlamadım valla

Butce 5 TL 😂😂

Evet bu arada olur.

Geri