bildiğim kadarıyla öyle bir sorun yaşamazsın yinede için rahat etmeyecekse 100-500 arası bir sürü seçenek varKingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD ALDIM ACABA SOĞUTUCU ALMAYA GEREK VAR MIDIR? BAZI SSD LER PATLAR FALAN DİYORLAR.
maksimum ssd sıcaklığı kaç derece olmalı bilginiz var mıkullandığın ssd ye uyuyorsa al geç hocam. çok fark etmeyecektir ama söyleyeyim.Akasa AK-M2HS01-BK M.2 SSD Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Akasa AK-M2HS01-BK M.2 SSD Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Akasa AK-M2HS01-BK M.2 SSD Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Isındıkça okuma-yazma hızı düşüyor disklerin. 85 dereceyi aşarsa SSD bozuluyor. Verileriniz kayboluyor. Yük altında 60 derece normal. Boşta ise 40 civarında olması iyidir.maksimum ssd sıcaklığı kaç derece olmalı bilginiz var mı
NV2 500GB kullanıyorum sıcak çalışıyordu. Muhtemelen 1TB olanı da ister.Kingston NV2 SNV2S/1000G PCI-Express 4.0 1 TB M.2 SSD ALDIM ACABA SOĞUTUCU ALMAYA GEREK VAR MIDIR? BAZI SSD LER PATLAR FALAN DİYORLAR.
düzgün bir soğutucu önerebilir misiniz varsa bildiğinizSSD Yazma işleminde fazla ısınabiliyor.
SSD gelince yazma yaparken sıcaklıklarını kontrol ediniz. Fazla sıcaksa sipariş ediniz.
teşekkürlerIsındıkça okuma-yazma hızı düşüyor disklerin. 85 dereceyi aşarsa SSD bozuluyor. Verileriniz kayboluyor. Yük altında 60 derece normal. Boşta ise 40 civarında olması iyidir.
düzgün bir soğutucu önerebilir misiniz varsa bildiğiniz
Mesaj otomatik birleştirildi:
teşekkürler
fark yaratmadı diyenler olmuş ondan sormuştum da teşekkür edrimAkasa AK-M2HS01-BK M.2 SSD Soğutucu Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Akasa AK-M2HS01-BK M.2 SSD Soğutucu fiyatlarını Akakçe ile takip et! Akasa AK-M2HS01-BK M.2 SSD Soğutucu özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Rica Ederimteşekkürler