Neler Yeni

Yardım m2 sssd sıfırlama yardım

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
arkadaşlar pc ilk aldığımda m2 ssdyi 2 parçaya ayırıp c ve d klasörü oluşturmuştum. şimdi format atınca tek parçaya yani sadece c klasörü yapmak istiyorum ama disk yönetiminde d yi sildiğimde c yi genişlet çıkmıyor. ne yapmalıyım

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
İkisini de silersen otomatik birleşir windows kurma ekranında.

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
Hocam format ekranında sileceksiniz her ikisinide. O zaman tek parça haline getirebilirsiniz..

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
en solda disk 0 var ona sağ tıkladığımda dinamik diski dönüştür diyor onu yaparsam ne olur
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam format ekranında sileceksiniz her ikisinide. O zaman tek parça haline getirebilirsiniz..
yaa bilgisayarın kendi ayarlarından bilgisayarı sıfırla dedim ama kurum için bir şey çıkmadı kendisi kurdu direkt.

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
en solda disk 0 var ona sağ tıkladığımda dinamik diski dönüştür diyor onu yaparsam ne olur
O büyük ihtimalle format ekranında diyor ya şu kadar bölüm ayrıldı diye muhakkak odur :)

yaa bilgisayarın kendi ayarlarından bilgisayarı sıfırla dedim ama kurum için bir şey çıkmadı kendisi kurdu direkt.

Hocam sıfırdan windows kuracaksınız.

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Eğer senin için sorun değilse format USB'si hazırla ve o şekilde baştan kurulum yap derim. Disk yönetiminden nasıl yapılır bir fikrim yok.

Dahası  
Reaksiyon skoru
42
İsim
Berat Aydın
Hayır. Format atmayı biliyormusunuz hocam?
en son windows 7de atmıştım eski bilgisayara

kolay iş aslında ama uzun süredir yapmayınca unutmuşum bilgisayarcıya da götürüp para vermek istemiyorum açıkçası. yarım saatlik iş

Furkan Karagülle

80+ Platinum
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,065
İsim
Furkan Karagülle
İlgilendiği Kategoriler
Bilim ve Teknoloji
Instagram
_furkan.krgl_
Windows kurarken SSD'yi komple silin. Sildikten sonra "yeni"ye basın. Oradaki ayara dokunmayın. SSD birleşmiş olacak.

TRaJeDy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
56
İsim
Nuri Tarık DAYAN
en son windows 7de atmıştım eski bilgisayara

kolay iş aslında ama uzun süredir yapmayınca unutmuşum bilgisayarcıya da götürüp para vermek istemiyorum açıkçası. yarım saatlik iş
Hocam format çok basitleşti artık. Tabi disk üzerinde oynamak için, size 2 seçenek sunacak, YÜKSELT ve ÖZEL, siz ÖZEL'i seçiceksiniz..ve diskleri silip tek bir tane yapacaksınız.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,036,718
Üyeler
164,366
Son üye
Alperen01101
Top Bottom