yeni aldığım Samsung pro 980 m2 ssd takılı ve çalıştığı halde gözükmüyor, bios ve aygıt yöneticisinde çalıştığı gözüküyor ama disk yönetimi ve format atarken hangi diski seçeceğim ekranında gözükmüyor lütfen acil yardım, HELP ME!!!!
disk yönetiminde görünmemesi değişik bır durum aygıt yöneticisinden sürücü kaldırın tekrar kurunyeni aldığım Samsung pro 980 m2 ssd takılı ve çalıştığı halde gözükmüyor, bios ve aygıt yöneticisinde çalıştığı gözüküyor ama disk yönetimi ve format atarken hangi diski seçeceğim ekranında gözükmüyor lütfen acil yardım, HELP ME!!!!
list disk dedikten sonra m2 ssd gözükmüyor burada, ama anlamadığım şey aygıt yöneticisi ve bios ekranında gözüken şey nasıl disk yöneticisi ve format ekranında gözükmez, bak burada da gözükmedi, çok garip bi olay, intelin etc dosyalarını da indirip kuruyorum yine bir şey olmuyorAşaıdaki yöntemi dene.
Diskpart ile Disk Formatlama | İnetmar Hosting
Diskpart ile Disk Formatlama işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz: 1) Başlat menüsünden "cmd" yazarak Komut İstemini açın.....www.inetmar.com
o ne LA, bilmiyorum dediğiniSamsung magician görüyor mu?