Hım o zaman bilemiyorum arka plandaki uygulamalar vs, windows perfonmans ayarı. Windows ayarı büyük ihtimalle zaten sen nihai veya yüksek performans olarak kullanıyorsundur. Temiz kurulum yapmış gibisinde, bu yüzden fazla uygulama arkada açık değildir. Sıcaklık değerlerinde de sorun yoktur, o ssd pek ısınacağını düşünmüyorum. En kötüsü belki virus fln vardır, kaspersky gibi anti-virus programlarını indirip bir taratabilirsin. Deneme süreleri var, para ödemeden. Yine kendin görev yöneticisinden detaylara girip bakabilirsin. Scf/scannow, /scanhealth yapıp, corrupted dosya fln varsa diye kontrol edebilirsin. Ekran kartı ve chipset driverlerı da kontrol etmen de iyi olur. Eğer bu yavaşlığı oynadığın oyunda hissediyorsan ve oyun da D diskinde ise olabilir. Normalde insanlar sadece yükleme hızını etkiliyor der, fps kazandırmıyor ama aslında ekranı akıcı da yapabiliyor ssd ler. Mesela ben Doom dark ages oynadım bir iki ay önce. HDD de idi, sinema sahnesinde yükleme olmadı, en az 20 sn boş hava boş hava ile konuştu. Sonra yüklenmeye başladı, böyle 3d minecraft çiziminden normale dönemeye başladı

baya komikti, tüm oyun boyunca sadece iki kez oldu ama baba yetti

unutmam bunu. Özellikle son zamanlarda korsan oyun indirdiysen, virüs olabilir. Formatla gitmeyenler var. USB olarak temiz kurarsan daha iyi olabilir. Bir de SSD sağlık kontrol et. Eski dedin ama kaç yıllık? Çok oyun indirip silen/format atan biri misin?