- Reaksiyon skoru
- 204
arkadaşlar sistem topluyorum anakartımın m2 desteği yok sata almak da istemiyorum aralarında fazla bi fiyat farkı da yok m2 ssd yi sataya dönüştürüp takmak sizce mantıklı mı performans nasıl olur
az fazla verip m2 li alinarkadaşlar sistem topluyorum anakartımın m2 desteği yok sata almak da istemiyorum aralarında fazla bi fiyat farkı da yok m2 ssd yi sataya dönüştürüp takmak sizce mantıklı mı performans nasıl olur
az fazla verip m2 li alin
Hocam Zaten M2 almak istiyor Burda m2mi alıyım satamı alayım demiyorM.2 destegi yok derken? Kaldimi ki m.2 destegi olmayan anakartlar. Az daha yuksel m.2'li al.
Uzun Kullanımda Sıkıntı Çıkarabilir Ayrıca Okuma Ve yazma düşük gelebilir dönüştürücüye Göre şuanlık idare eder ilerde m2'li anakart alırımarkadaşlar sistem topluyorum anakartımın m2 desteği yok sata almak da istemiyorum aralarında fazla bi fiyat farkı da yok m2 ssd yi sataya dönüştürüp takmak sizce mantıklı mı performans nasıl olur
tamam bende az arttir m2 li anakart al diyorumHocam Zaten M2 almak istiyor Burda m2mi alıyım satamı alayım demiyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Uzun Kullanımda Sıkıntı Çıkarabilir Ayrıca Okuma Ve yazma düşük gelebilir dönüştürücüye Göre şuanlık idare eder ilerde m2'li anakart alırım
Belirtmemişsin Kusura Bakma Yanlış Anlamışım.tamam bende az arttir m2 li anakart al diyorum