M200 CPU FAN - RAİNBOW - KESİNLİKLE ALINMALI ÇOK UYGUN FİYAT.

SerdarZey

80+
Reaksiyon skoru
8
Ürünün kalitesi fiyata gore fuzel fx 8320 ile kullandim boşta 30 derecelerde geziyor oyunlardA gördüğüm maksimum derece 50 fan gerçekten baya etkili. Stok sogutucu kullanmak istemeyenler bunu alabilir rainbow çok hoş duruyor öneririm herkese intel amd girişi var, termal macunda hediyesi :)

Tabi sonrasında baktım donanım haberde tanıtımını yapmış, aşağıdaki linkten uluaşabilirsiniz.

Ürünün satış linki;

Ürünün kalitesi fiyata gore fuzel fx 8320 ile kullandim boşta 30 derecelerde geziyor oyunlardA gördüğüm maksimum derece 50 fan gerçekten baya etkili. Stok sogutucu kullanmak istemeyenler bunu alabilir rainbow çok hoş duruyor öneririm herkese intel amd girişi var, termal macunda hediyesi :)

Tabi sonrasında baktım donanım haberde tanıtımını yapmış, aşağıdaki linkten uluaşabilirsiniz.

Ürünün satış linki;

Bende kullanıyorum piyasanın en ucuzlarından sanırım :)

bende kullanıyorum fiyatına göre çok iyi bence

Ürünün satış linki;

Bu ürün bence çok iyi bir ürün değil 100 tl ye geliyor . 3600 için bence kesinlikle alınmaz boost frekansına zar zor çıkartıyor. Onun yerine x6 alınırsa çok daha iyi olur . 70 tl daha verip x6 almak çok daha mantıklı x6 ile arasında çok fark var ben , bu soğutucunun fiyatını hakketiğini düşünmüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,969
Üyeler
184,709
Son üye
ZAYGOOD
Geri