Snowman m200 rainbow soğutucu alınır mı?

Snowman m200 Rainbow Fan almayı düşünüyorum bana biraz merdiven altı kalitesiz gibi geldi fiyatı çok uygun sizce sıkıntı yaratırmı sistem için birde sesli çalışıyormu stok fandan işlemci R5 1600 af

Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sizce
Alınır.

İsterseniz bu rehbere bir bakın hem fikriniz belli olur https://forum.donanimarsivi.com/konu/r5-3600-snowman-m200-sogutucu-ve-mx-4-2019.235298/page-10

Fit RGB ne demek 3 5 renk mi var sadece
Hayır hocam ışıklar belli yerde duruyor o yani.
Şöyle ışıkları kontrol edemiyorsun belli bir yerde kombinasyon var orada yanıyor. Rehbere bakın fotoğraf var.

Alınır.

İsterseniz bu rehbere bir bakın hem fikriniz belli olur https://forum.donanimarsivi.com/konu/r5-3600-snowman-m200-sogutucu-ve-mx-4-2019.235298/page-10

Hayır hocam ışıklar belli yerde duruyor o yani.
Şöyle ışıkları kontrol edemiyorsun belli bir yerde kombinasyon var orada yanıyor. Rehbere bakın fotoğraf var.
Hocam combo modelini bulamıyorum 2 Fanlı nasıl bulabilirim internettekiler sahte diyorlar yani tek fanlı

ben kullanıyorum.gayet güzel.

Hocam combo modelini bulamıyorum 2 Fanlı nasıl bulabilirim internettekiler sahte diyorlar yani tek fanlı
2 fanlı yok combo modeli de tek fanlı ismi combo.

Model ismi combo forumda 2 fanlı diye birkaç kişi salladı.
Sonra da böyle herkes combo 2 fanlı sandı.

Alınır. Kullanıyorum memnunum.

2 fanlı yok combo modeli de tek fanlı ismi combo.

Model ismi combo forumda 2 fanlı diye birkaç kişi salladı.
Sonra da böyle herkes combo 2 fanlı sandı.
Hocam üzerinde fandan satılıyor mu yani 1 fan olduğu için 1 fan takılır üzerindeki fan TR De satışı varmı

Snowman m200 Rainbow Fan almayı düşünüyorum bana biraz merdiven altı kalitesiz gibi geldi fiyatı çok uygun sizce sıkıntı yaratırmı sistem için birde sesli çalışıyormu stok fandan işlemci R5 1600 af

Sizce
aktif olarak kullanıyorum rainbow olanı aldım bende bay kaliteli ve ses sıfır sanki çok kaliteli hemde bir macun ile geliyor çok memnunum ben alabilirsin bro

Geri