Neler Yeni

M200 nasıl takılmalıdır (MONTAJ)

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dostlar yakın zamanda m200 almayı düşünüyorum fakat soru şu ben stok fanı çıkarırken işlem yapmalı mıyım ? Ve bu aldığım m200'ü nasıl takarım Anakart b450m-k şimdi Abdullah abinin videosunu izle demeyin izledim bidaha izleyeceğim şimdi fakat öneri ve bilen biri yazsın @crazyreign @FightForHonor

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Dostlar yakın zamanda m200 almayı düşünüyorum fakat soru şu ben stok fanı çıkarırken işlem yapmalı mıyım ? Ve bu aldığım m200'ü nasıl takarım Anakart b450m-k şimdi Abdullah abinin videosunu izle demeyin izledim bidaha izleyeceğim şimdi fakat öneri ve bilen biri yazsın @crazyreign @FightForHonor

stok soğutucuyu çıkarmaya çalış zaten yapıştıysa anlarsın gelmiyorsa zorlama geri tak 10 dk falan stress test yap sonra sağa sola yavaş yavaş hareket ettire ettire çıkart

Ryzen1200

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
30
İsim
Çetin Kılıç
Stok fanın vidalarını sök ve yavaşyavaş fanı çıkart sonra aynı yere m200 yerleştirip vidalarını tak. Tam takıldığından emin olmalısın ha ben kasa içinde çok zorlanırım yaparken diyosan sana tavsiyem kasayı yere yatırıp veya anakartı çıkartarak yapman.

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
stok soğutucuyu çıkarmaya çalış zaten yapıştıysa anlarsın gelmiyorsa zorlama geri tak 10 dk falan stress test yap sonra sağa sola yavaş yavaş hareket ettire ettire çıkart
Macunu kullanmalı mıyım PC 4 aylık ?

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
soğutucu ile macun geliyormu ? geliyorsa onu kullan kalan macunu temizle
Geliyor.Direk az bişey işlemciye sürüp mü yapacağım ve hemen soğutucuyu takabilir miyim ? Becerecek gibi hissetmiyorum ama itopyaya mı götürmeliyim onlar yapsa daha mı iyi olur ?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,302
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@MisakiTaro haklı. X6 alın. Ayrıca kesinlikle stress testi yapın 10 dakka. Hatta gerekirse voltaj verin daha çok ısınsın. Ben öyle yapınca soğutucu bir nevi kendi kendine çıktı :D

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33
Geliyor.Direk az bişey işlemciye sürüp mü yapacağım ve hemen soğutucuyu takabilir miyim ? Becerecek gibi hissetmiyorum ama itopyaya mı götürmeliyim onlar yapsa daha mı iyi olur ?
bak soğutucuyu çıkardınya işlemcide macun kalacak onu temizle sonra o yeni gelen macunu tam ortaya sık biraz sonra bir kartvizit veya kağıt ile işlemcinin üstüne yay ince bir katman olsun

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
@MisakiTaro haklı. X6 alın. Ayrıca kesinlikle stress testi yapın 10 dakka. Hatta gerekirse voltaj verin daha çok ısınsın. Ben öyle yapınca soğutucu bir nevi kendi kendine çıktı :D
Acaba itopya götürsem daha mı mantıklı yapabilir miyim la

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,313
Üyeler
164,646