Neler Yeni

M4 Mac Mini için Harici SSD Önerisi.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yılmaz
Yeni çıkan Mac Mini M4 en basit modelinden alacağım, bu cihaz ile uyumlu mümkünse Thunderbolt 4 destekleyen Harici SSD önerisi verebilir misiniz? KC 3000 gibi yüksek hızlı bir SSD düşünüyorum ama bunun için nasıl bir harici SSD kutusu almak lazım. Donanımdan anlamıyorum o yüzden önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden Teşekkürler.

Bilal17

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
2
İsim
Bilal
Thunderbolt ile taşınabilir ssd'yi mac mini m4'e takabiliyor muyuz ki

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yılmaz
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Thunderbolt ile taşınabilir ssd'yi mac mini m4'e takabiliyor muyuz ki
Evet takılabiliyormuş özellikle thunderbolt 4 girişli harici ssd kutuları var örneğin hyperdrive ssd kutusu. Ama Türkiye'de yok malesef. Olsa 40gbps ye kadar destekliyor veri aktarımını. Normal bir ssd takabiliyorsun içine bu kutunun.

kronoS58

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
oguz
bende arıyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yılmaz
bende arıyorum
Şu hyperdrive ssd kutusu Türkiye'de olsa çok iyi olacaktı ama malesef en mantıklı seçenek 1000gbps veren bir taşınabilir ssd gibi gözüküyor. Mac mini gen2 destekliyor o da en fazla 1000 gbps hızı destekliyor malesef.

mtamtas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mahsun Tamtaş
Hocam merhaba bendede M4 mini var. Uygun yollu 10gbps destekleyen harici kutu alırsın oda aldığın SSDden istediğin verimi alamazsın 950 MB/s de görürsün. 40gbps olanları saniyede 4gb veri aktarımı destekler ama reelde 3-3.2 arası alırsın fiyatları Türkiye'de bir tane buldum bigboy diye oda 4 kusur fiyati var. En mantıklı seçenek 1300 TL dolaylarina 20gbps almak saniyede 1.9gb veri aktarır fiyat performans oranı yüksektir. Aliexpress te daha uyguna bulabilirsin temuda da eaget marka var amazonda SSK marka var. Fanli bulabilirsen daha iyi tabi SSD ısındımi hiçbirinde vaadedilen hızı alamazsın. Şuan 10gbps olana 7.5gb/s SSD bağlı 750mb/s hız alıyorum 20gbps olan yolada gelince güncelleme yaparım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Furkan Yılmaz
Hocam merhaba bendede M4 mini var. Uygun yollu 10gbps destekleyen harici kutu alırsın oda aldığın SSDden istediğin verimi alamazsın 950 MB/s de görürsün. 40gbps olanları saniyede 4gb veri aktarımı destekler ama reelde 3-3.2 arası alırsın fiyatları Türkiye'de bir tane buldum bigboy diye oda 4 kusur fiyati var. En mantıklı seçenek 1300 TL dolaylarina 20gbps almak saniyede 1.9gb veri aktarır fiyat performans oranı yüksektir. Aliexpress te daha uyguna bulabilirsin temuda da eaget marka var amazonda SSK marka var. Fanli bulabilirsen daha iyi tabi SSD ısındımi hiçbirinde vaadedilen hızı alamazsın. Şuan 10gbps olana 7.5gb/s SSD bağlı 750mb/s hız alıyorum 20gbps olan yolada gelince güncelleme yaparım.
Tamamdır teşekkürler dediklerinize bakacağım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,032,744
Üyeler
163,713
Son üye
İsademirel01
Top Bottom