Acilen artık mouse almam lazım nerdeyse 5 aydır logitech M180 kullanıyorum kafayı yemek üzereyim kaynıyor ve eski ve elime çok küçük m800 ultra almayı düşünüyorum alınır mı kullanan var mı elim 18x10 genelde palm ile claw arası tutuş şeklim
Dc den konuşabilir miyiz k aydır kullanıyorsun bazıları diyor çift tıklama sorunu falanKesinlikle alabilirsin kanka gel wpden görüntülü göstereyim
Mesaj otomatik birleştirildi:
Özelden mesaj at numaranı yaz
Amazondan alıcaksın değil mi?Eğer öyleyse zaten herhangi bir sorunda yardımcı olurlar iade etmek istersen 1 ay içerisinde iade edersinDc den konuşabilir miyiz k aydır kullanıyorsun bazıları diyor çift tıklama sorunu falan
Evet amozondan alıcamAmazondan alıcaksın değil mi?Eğer öyleyse zaten herhangi bir sorunda yardımcı olurlar iade etmek istersen 1 ay içerisinde iade edersin
Alınır dostum dün elime ulaştı çok iyi hafif elinde yokmuş gibi tavsiye ederim ben mavi istedim siyah yollamışlar iade edip stok beklicem mavi alıcamEvet amozondan alıcam
Mesaj otomatik birleştirildi:
Birde bu mouse için bazıları çift tıklama sorunu falan var diyor
Hangi şekilde tutuyorsunuz eliniz büyük mü benim 18x10 küçük kalmaz demiAlınır dostum dün elime ulaştı çok iyi hafif elinde yokmuş gibi tavsiye ederim ben mavi istedim siyah yollamışlar iade edip stok beklicem mavi alıcam
Sağolun hocam eywAlınır hocam . Linkten de 4k dongle alırsınız yemek fiyatına. Lazım olur .
🔥İndirim - Delux m800 ultra 4k dongle vergi dahil 136 tlTL
hocam konudan bağımsız bende alıcam 280 240 falan var mı kafanızda bir model yada bir bilginiz falan Hocam samsung g4 var fiyat düşmesini bekliyorum 1715758367 Güzelim geldi dongle siparişi verdik çok iyi denk geldi valla hem mouse hem 4k dongle maliyeti 1800 TL tutmadı 😂😂forum.donanimarsivi.com