Neler Yeni

"Maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz" Hatasının Kaynağı Nedir?

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Pc ye age of history 2 indirmeye çalıştım crackli ve drive dan indirdim ancak sonunda .torrent yazısı vardı aç dedim "maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz"dedi böle sorun hiç yaşamadım Windows defender dan dolayı mı (hak yemeyin crack indirmeyin flan duyar kasmayın 15tl lık oyun)

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Daha geçen gün Minecraft için launcher soran adama crack kullanma git para ver al dediler ya daha da bir şey demiyorum.
Ozaman öyleyse gidin crackinizi kurun geytanızı maykıraftınızı bedava indirin. hakka girin sizi uyarmakta suç bu dünyada beleş oynayayım diye para vermeyip resmen hırsızlık emeği çöp ederek kul hakkına girdiğiniz için uyarıyoruz ama bu dünyada vermediğiniz paralar mahşer gününde size sorulacak ben bir şey demiyorum saygılar !
Mesaj otomatik birleştirildi:

@Mehmet Yılmaz şu boş yorum yapıp duyar kasanlar cezalandırılmalı bence.
Sebeb ? Bence duyar kasanlar değilde cracki savunanlar banlanmalı saygılar !

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Ozaman öyleyse gidin crackinizi kurun geytanızı maykıraftınızı bedava indirin. hakka girin sizi uyarmakta suç bu dünyada beleş oynayayım diye para vermeyip resmen hırsızlık emeği çöp ederek kul hakkına girdiğiniz için uyarıyoruz ama bu dünyada vermediğiniz paralar mahşer gününde size sorulacak ben bir şey demiyorum saygılar !
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sebeb ? Bence duyar kasanlar değilde cracki savunanlar banlanmalı saygılar !
Ya hocam çık git Allah için. Crack savunuyor diyor ya KAFAYI YİCEM ALLAHIM.

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
D6Ts-t4WsAEWbgc.jpg

15Tl KOrSaN Mı İNdİrİlİr PaRan YokSA OynAMıcAKsıN KArŞim

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1

42877

80+ Bronze
En İyi Cevap
3
Ne uzattınız Allah aşkına, ben de bilmiyordum, bir önceki sayfada öğrendim yasak olmadığını. Korsan indirip indirmemesinin, 15 TL'nin çokluğu/azlığı size mi kaldı?

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Sen türkiyede değilde amerikada falan mı yaşıyorsun?
Abi kendinize gelin o kadarda fakir bir ülke değiliz 1-2 gün aç kalanlar bile var buna üzülüyorum ama bu anlatım çok saçma o kadarda değil

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze
Fazla abartmıyormusun 1 TL yi metrelerce yürümek falan
Neyden bahsediyorsun sen? Değil 1tl; 20kr, 50kr için şok-bim-a101 arasında mekik dokunuyor. Adam heves etmiş bir oyun indirmiş ne uzattınız!

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Neyden bahsediyorsun sen? Değil 1tl; 20kr, 50kr için şok-bim-a101 arasında mekik dokunuyor. Adam heves etmiş bir oyun indirmiş ne uzattınız!
Asıl siz uzattınız tamam kardeşim 15 tl veremiyor indir o zaman alma lan diye zorluyormuyum adamı

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Cracki değil cracki yapanı savunuyorsunuz ve hit kasıyormuşuz eğer mesaj kasmak ve mesaj kasmak içinse bu konudaki tüm mesajlarım silinsin. Umrumda değil mesaj ve hit bana bir kazancı olmadıktan sonra
Bak dostum seninle düzgünce konuşucam. Öncelikle crack'ide crack yapanıda savunmuyoruz. Benim içimden geldiği için yardım ediyorum. Siz gelmişsiniz 15 liran yok mu, crack kul hakkı, emek hırsızısın bilmemne lan sanane? Sana mı kaldı kim emek hırsızı kim kul hakkı sanane? Yardım etmiceksen çık git konudan yazma. Konuyu kirletiyorsunuz. 3 cümlelik konuyu 5 sayfa yaptınız. Gelmiş hit için değil diyorsun. Yazma o zaman direk hit için değilse.

Top Bottom