Neler Yeni

"Maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz" Hatasının Kaynağı Nedir?

saerqw

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
186
İsim
Yavuz Uzunöz
Pc ye age of history 2 indirmeye çalıştım crackli ve drive dan indirdim ancak sonunda .torrent yazısı vardı aç dedim "maalesef Windows bu tür dosyalar açamaz"dedi böle sorun hiç yaşamadım Windows defender dan dolayı mı (hak yemeyin crack indirmeyin flan duyar kasmayın 15tl lık oyun)

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Abi kendinize gelin o kadarda fakir bir ülke değiliz 1-2 gün aç kalanlar bile var buna üzülüyorum ama bu anlatım çok saçma o kadarda değil
daha geçen gün 100 tl indirimli diye millet sabahın köründe bimin önünde birbirine girdi sen neyden bahsediyosun ya ?

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar ülke sorunlarını bana yöneltmeyi bırakırmısınız bende korsan indiriyorum sadece bir yorumda bulundum sonra bana yükseliyorsunuz

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Abi kendinize gelin o kadarda fakir bir ülke değiliz 1-2 gün aç kalanlar bile var buna üzülüyorum ama bu anlatım çok saçma o kadarda değil
Eğer ailenin evinde babanın parasıyla geçiniyorsan evet, kolay gözükebilir hayat. Fakat öyle değil. Ve emin ol o 1 lira diye geçiştirdiğin şey o kadar önemli oluyor ki bazen.

Ryzhem

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Orda tehditmi var 15 tl veremiyorsanız dedim ee ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Eğer ailenin evinde babanın parasıyla geçiniyorsan evet, kolay gözükebilir hayat. Fakat öyle değil. Ve emin ol o 1 lira diye geçiştirdiğin şey o kadar önemli oluyor ki bazen.
tm

atachu

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,180
İsim
ata erdem
Arkadaşlar ülke sorunlarını bana yöneltmeyi bırakırmısınız bende korsan indiriyorum sadece bir yorumda bulundum sonra bana yükseliyorsunuz
niye korsan indiriyorsun kul hakkına giriyorsun sen canın çikolata istediğinde gidip çalıyor musun 200 tl de veremiyorsan oynamıcaksın kardeşim pc ye verecek paran parsa oyunada verirsin paran yoksa oynama. bu sözler tanıdık geldi mi :D

İsmail Aslan

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,747
İsim
İsmail aslan
İlgilendiği Kategoriler
Monitör , ekran kartı
Steam
irexaTR
Reddit
İsmailAslanx
Bak dostum seninle düzgünce konuşucam. Öncelikle crack'ide crack yapanıda savunmuyoruz. Benim içimden geldiği için yardım ediyorum. Siz gelmişsiniz 15 liran yok mu, crack kul hakkı, emek hırsızısın bilmemne lan sanane? Sana mı kaldı kim emek hırsızı kim kul hakkı sanane? Yardım etmiceksen çık git konudan yazma. Konuyu kirletiyorsunuz. 3 cümlelik konuyu 5 sayfa yaptınız. Gelmiş hit için değil diyorsun. Yazma o zaman direk hit için değilse.
Tamam hocam , artık o kişi düşünsün dinimizde insanları uyarmamız gerektiği söyleniyor onu yapmakta suç olmuş :(
Saygılar !

(Ben param la aldığım oyunu başkası beleş indirip oynuyor benim hakkıma giriyor yani beni ilgilendirir hakkımıda helal etmiyorum)

Tel Vurdu Beni

80+ Bronze

Vesemir Dayı

80+ Platinum
En İyi Cevap
20
Dahası  
Reaksiyon skoru
27,587
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Teknik Sorunlar
Discord
Vesemir#0538
Tamam hocam , artık o kişi düşünsün dinimizde insanları uyarmamız gerektiği söyleniyor onu yapmakta suç olmuş :(
Saygılar !
Off hala anlamıyor adam kafayı yicem :D SAYGILAR!!

Top Bottom