- Reaksiyon skoru
- 128
Arkadaşlar başlık uzun ama size güveniyorum
Peki Rampage flash veya James Donkey monitörler nasılAsus VP249QGR öneririm bu bütçede.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
O monitörü almak biraz riskli, çünkü yorumlarına baktığımızda monitörde ölü pikseller çıkmasına rağmen iade almadığını görüyoruz. Biraz şans işi yaniAsus VP249QGR öneririm bu bütçede.
![]()
Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Asus VP249QGR 24" 1 ms Full HD IPS 144 Hz Oyuncu Monitörü özelliklerini incele, 3.799,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Fena değil, çok iyi olduğu söylenemez. Asus almak daha mantıklı bu bütçede.Peki Rampage flash veya James Donkey monitörler nasıl
James Donkey iyi fakat indirimlerde alınırPeki Rampage flash veya James Donkey monitörler nasıl
Forumda kullanan kişiler sorun yaşamadı. Senin de sorun yaşayacağını sanmıyorum. @keremcnsz24 kullanıyor aynı monitörü.@Fiery dostum bana da önermiştin asusu ama arkadasın söylediği gibi ölü piksel olayı var ve satıcı şu an sadece betaplus bu satıcının sıkıntı çıkardığı söyleniyor yoksa sipariş vermiştim
o monitör yerine biraz ekleyip aoc24g2u almak daha mantıklı bence.Asus VP249QGR öneririm bu bütçede.
![]()
24G2U stoklarda yok.o monitör yerine biraz ekleyip aoc24g2u almak daha mantıklı bence.
Fena değil, çok iyi olduğu söylenemez. Asus almak daha mantıklı bu bütçede.