c0rbius
80+ Bronze
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 198
- İsim
- Çağan Mert Şimşek
yeni tanıtılan mac minilerden almayı planlıyorum ama base versiyonla pro versiyonu arasında çok ciddi fiyat farkı oluyor. Eğer proyu tercih edersem ailemde çok ciddi bir yük yaratacağım. Şu anda bir düğün organizasyon şirketinde animatör grafiker olarak part time şekilde çalışıyorum. Genelde after effects kullanarak animasyonlar yapıyorum. Eğer after effects de devasa bir performans farkı olmayacaksa mac mini base versiyonunun ramini 8 gb daha yükseltip 10 core 10 gpu 24 ram 256 gb ssd şeklinde kullanacağım. Gerçekten devasa bir fark varsa ve değecekse elimi taşın altına sokmam gerekecek. yardımlarınızı bekliyorum. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Bu arada ekleme yapayım şu anda elimde Asus Rog Zephyrus G15 2022 rtx 3060 ryzen 7 6800hs laptop var. Fakat özellikle ağır dosyalarda adobe programalrında istediğim verimi alamıyorum. Özellikle ağır vektörel dosyalarda illustrator da bilgisayar bildiğiniz kasıyor ve kitleniyor. After effects de de daha akıcı bir deneyim arıyorum.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bu arada ekleme yapayım şu anda elimde Asus Rog Zephyrus G15 2022 rtx 3060 ryzen 7 6800hs laptop var. Fakat özellikle ağır dosyalarda adobe programalrında istediğim verimi alamıyorum. Özellikle ağır vektörel dosyalarda illustrator da bilgisayar bildiğiniz kasıyor ve kitleniyor. After effects de de daha akıcı bir deneyim arıyorum.