Neler Yeni

Yardım Macbook Air M1 İçin GeforceNow alınır mı

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Faruk Efe Genç
Merhaba Yakın bir arkadaş Mackbook Air M1 8GB aldı idarelik kullanıcak sonrasından satıp oyun laptopu alıcak o süre içinde geforce now alması mantıklı olurmu mac destekliyormu hem 3 aylık premium pakette %50 indirim var 800 den 400 e düşmüş almalı mı

ConquerorXIV

80+ Gold
Merhaba Yakın bir arkadaş Mackbook Air M1 8GB aldı idarelik kullanıcak sonrasından satıp oyun laptopu alıcak o süre içinde geforce now alması mantıklı olurmu mac destekliyormu hem 3 aylık premium pakette %50 indirim var 800 den 400 e düşmüş almalı mı

O kadar para veriyorsun 1060 ile oynuyorsun mantığı yok, zamanında 1aylik aldım söve söve oynadım değmez
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkiye sunucuları çok kötü satış olmadığı için indirim geliyor

Genc0

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Faruk Efe Genç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
O kadar para veriyorsun 1060 ile oynuyorsun mantığı yok, zamanında 1aylik aldım söve söve oynadım değmez

Türkiye sunucuları çok kötü satış olmadığı için indirim geliyor
Yani arkadaş öyle oyun delisi biri değil öyle böyle yüksek grafikli şeyler oynamicak en yüksek oyniyacağı şey forza olur

spitfire

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
368
İsim
Burak
1 aydir kullaniyorum anakart serviste oldugu icin, kullanmiyorum daha dogrusu rezalet. Premium uyeligim var, adamakilli bilgisayara baglanamadim hic.
Fiber int var, 80-20 hizlarim. Goruntu camur gibi oluyor, online oyunlar zaten hic oynanmiyor.

mifdal

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Elvan kocer
geforcenow'a hiç bulaşma. Değmez.
Alınmaz diye düşünüyorum

Alınmaz diye düşünüyorum
2024 te hala hdd ve 1060 kullanan sistemden hatır gelmez

Alınmaz diye düşünüyorum

2024 te hala hdd ve 1060 kullanan sistemden hatır gelmez
Hayır

Yani arkadaş öyle oyun delisi biri değil öyle böyle yüksek grafikli şeyler oynamicak en yüksek oyniyacağı şey forza olur
Forza için bile alınmaz bence parasına değmez,yanlizca onu oynayacaksa belki düşünülebilir, ama Türkiye sunucusu berbat çökmeler vsde cabası

liluzivert

80+ Bronze
avrupadan bedava dışında oynanıyor mu bilmiyorum alınıyorsa avrupadan alsın

razz

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Egehan Erzen
Bende de MacBook var ve aşağı yukarı iki aydır sistemi kullanıyorum neredeyse hiç sorun yaşamadım. Biliyorum çok fazla sorun yaşayan var ama bende hiç sorun olmadı. Yalnızca Robocop oyunu hariç. Muhtemelen HDD kullandıkları için diye düşünüyorum oyun aşırı ağır açılıyordu, bazen açılmıyordu. Bende iade etmiştim. Ama bunun haricinde sorun yaşamadım. Bir keresinde AC: Origins oyununda ısrarla GTX 1060 vermişti ama bir daha olmadı. Hep RTX 2080 verdi. Ve bu oynadığım oyundan bağımsız bir şekilde oldu. Mesela dün Tomb Rider 2013 oynadım orada da 2080 verdi sistem.
Yalnız sorun olarak şunlar var, RTX 2080'de verse RTX açmak istediğinde CyberPunk 2077 gibi oyunlarda yetmiyor. Yine Witcher 3 denedim geçen onda da yetmedi. Bir diğer sorunda bazı oyunlarda grafik ayarlarını değiştirince oyunu yeniden başlatmanı istiyor, başlatıyorsun ama sistem grafik ayarlarını kaydetmediği için oyun tekrar düşük grafik ayarlarında başlıyor. Bu sorun sanırım sadece Ubisoft oyunlarında geçerli.
Benim internetim Superonline Fiber, 100 mbps. Ping 8 civarlarında geziyor ki bu değer baya baya kendi bilgisayarında oynuyormuşsun hissi için tamamen yeterli. Görüntüde yine sorunsuz.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,017,492
Üyeler
161,294
Son üye
Emrullah Eren
Top Bottom