Hayırlı olsun, güle güle kullanın.Macbook Air siparişini bugün yada yarın vermeyi düşünüyorum, Sipariş geçmeden önce bir öneriniz varmı ? yanında almam gereken bir şey yada başka bir detay ?
Model Bilgisi: Macbook Air M1 8GB 256Gb
9200 olanlar 2020 olması lazım. 2021 olanların fiyatları bu şekilde;pt awmde 9200 ₺ oradan alın bence.
M1 Air zaten 2020 model. pt den alın en uygun oradaHAyırlı olsun şimdiden. Alıyorsan Apple sitesinden al. Diğer sitelerde yıl belirtmeyip 2020 ürünlerini satabiliyorlar. Az biraz fazla olsun, Appledan olsun. En son Apple sitesinde airpods da veriyordu yanında. Hala devam ediyor mu bilmiyorum.
2021 ile 2020 arasındaki fark ne? anlamadım dediğinizi.9200 olanlar 2020 olması lazım. 2021 olanların fiyatları bu şekilde;
Eğitim İndirimli Apple MacBook Air Modelleri ve Fiyatları | Pozitif Teknoloji
Eğitim indirimli Apple MacBook Air modellerini Pt.com.tr'de keşfedin, satın alın. Satış öncesi ve sonrası Apple Sertifikalı ekibimiz her zaman yanınızda olsun.www.pt.com.tr
2021 air yok daha çıkmadı.arkadaş 512 gb olanı atmış.2021 ile 2020 arasındaki fark ne? anlamadım dediğinizi.
sadece üretim yılı. satılmamış ürünler gibi düşünebiliriz. onun dışında bir fark var mı bilmiyorum.2021 ile 2020 arasındaki fark ne? anlamadım dediğinizi.
O zaman neden 1000 tl fazla verip apple'dan alsın?sadece üretim yılı. satılmamış ürünler gibi düşünebiliriz. onun dışında bir fark var mı bilmiyorum.