Hocam 1-2 defa daha konuşmuştuk sizinle seng öğrencisi sizce macbook mu almalı yoksa 4060 lı bir oyuncu laptopu mu ( evde masaüstü oyuncu bilgisayarım var )
Ben de crack kurmuyorum. Uygulama macte paralıysa windowsta da bedava değil ki onu anlatmaya çalışıyorum. Öğrenciye zaten bi çoğu bedava. Bi matlab vermiyordu hatırladığım.
İlk 1 sene falan birden farklı alanla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Amaç öğrenmekten ziyade o neymiş bu neymiş gibi. Ona göre ileride alanını seçersin. Mesela biraz data science araştır, yapay zeka araştır, web development bak, vs vs. Seveceğin alanı bulmaya çalış. Bunlarla ilgili youtubedan örnek proje geliştirmelerini izleyebilirsin. Sonra seçtiğin alana göre çalışabilirsin.
İlk 1 sene falan birden farklı alanla ilgili araştırmalar yapabilirsin. Amaç öğrenmekten ziyade o neymiş bu neymiş gibi. Ona göre ileride alanını seçersin. Mesela biraz data science araştır, yapay zeka araştır, web development bak, vs vs. Seveceğin alanı bulmaya çalış. Bunlarla ilgili youtubedan örnek proje geliştirmelerini izleyebilirsin. Sonra seçtiğin alana göre çalışabilirsin.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
dediklerinin hepsi bedava. yazılım dilinin paralı olmaz. ide paralı olabilir. öğrenci olduğun için onun da bedavası var. çok takılma yani