Neler Yeni

Yardım Macbook deterjan izi kaldı yardım

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun
3 yıldır felan kullanıyorum dalgınlığa geldi masayı silerken ona da sıktım sileyim diye kaldı vallahi tekrar sıktım diğer yerlerin rengide aynı olsun diye ama olmadı
:D Tam da bunu önerecektim, madem renk değiştirdi her yerine yap eski haline gelsin diye ama işte olmaz o şekilde. O leke olan yerler üzerindeki kirle etkileşime girip de kasaya o şekilde lekeler bırakmışta olabilir.

Existentia

80+ Silver
Cif ultra
Mesaj otomatik birleştirildi:

Haklısınız masayı silerken pc yi uzun süredir silmediğim aklıma geldi sıkayım dedim sildim baktım iz kaldı büyük ihtimal metal ile tepkimeye girdi dediğiniz gibi ama touch pad kısmına bir şey olmadı aynı mallzeme gibi dursa da
hocam sabunlu su falan neyse de cif kuvvetli iz bırakması normal

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun
Bu dalgınlın bana 10k ya felan gelecek gibi kasalar 10k fln
Saçmalama şu iz için kasayı değiştirmeyi düşünmüyorsun umarım.
Acele etme bekle 3 5 gün 1 hafta belki oksijen yedikçe eski haline gelir.
Gelmese de alt tarafı bir bilgisayar, bir ev araba değil yani leke olsa ne olacak ayrıca o kadar kötü de durmuyor, gözükmüyor bile.

floscy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
504
İsim
Emre Efe
Haklısınız masayı silerken pc yi uzun süredir silmediğim aklıma geldi sıkayım dedim sildim baktım iz kaldı büyük ihtimal metal ile tepkimeye girdi dediğiniz gibi ama touch pad kısmına bir şey olmadı aynı mallzeme gibi dursa da
touchpad cam cunku ondan

chade

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
593
İsim
chade
çernobilde falan kullanmıyorsanız hiçbir cihaza kimyasal döküp çitilemeyin :D. sil ıslak mendille geç aga

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Saçmalama şu iz için kasayı değiştirmeyi düşünmüyorsun umarım.
Acele etme bekle 3 5 gün 1 hafta belki oksijen yedikçe eski haline gelir.
Gelmese de alt tarafı bir bilgisayar, bir ev araba değil yani leke olsa ne olacak ayrıca o kadar kötü de durmuyor, gözükmüyor bile.
Bana ait olsa değiştirmemde abimgile ait o yüzden değiştirmeyi düşündüm https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-apple-a2159-tabcase-1183848477/detay bu nu alıp taksam felan diye

OrkunJJ

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,776
İsim
Orkun

Nezha

80+ Bronze
bi de boya tipine göre pasta yapılabilir. Arabaya yapılan pasta cila gibi. Pasta boyayı inceltir renkleri düzeltir. Ama alüminyum kasada nasıl tepki verir bilmiyorum. Daha kötü de olabilir :kekw:

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Ahmet Hakan
Sticker al yapıştır. Ya da uzman bir yerde kasaya zımpara + boya yaptır. (vernikle beraber) Benim aklıma gelen çözüm bu. Uygulanabilirliğini bilmiyorum

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
748
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
bi de boya tipine göre pasta yapılabilir. Arabaya yapılan pasta cila gibi. Pasta boyayı inceltir renkleri düzeltir. Ama alüminyum kasada nasıl tepki verir bilmiyorum. Daha kötü de olabilir :kekw:
Normal cif hafif zımpara gibi ya denedim değişim olmadı yani böyle çok ince bi katman ama renk değişti bi kere

Sticker al yapıştır. Ya da uzman bir yerde kasaya zımpara + boya yaptır. (vernikle beraber) Benim aklıma gelen çözüm bu. Uygulanabilirliğini bilmiyorum
Kasada boya yok diye biliyorum düz alüminyum olması lazım zımpara %90 giderir ama aynı hissiyata olmaz tahminimce

fenerlimühendis

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
634
İsim
Ahmet Hakan
Normal cif hafif zımpara gibi ya denedim değişim olmadı yani böyle çok ince bi katman ama renk değişti bi kere

Kasada boya yok diye biliyorum düz alüminyum olması lazım zımpara %90 giderir ama aynı hissiyata olmaz tahminimce
Fabrika çıkışı boya olmasa da sonradan boyanabilir bence uygun bir boya ile. (metalik gri tonları)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,022,499
Üyeler
162,011
Son üye
mesutunsal
Top Bottom