OrkunJJ
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 2,718
3 yıldır felan kullanıyorum dalgınlığa geldi masayı silerken ona da sıktım sileyim diye kaldı vallahi tekrar sıktım diğer yerlerin rengide aynı olsun diye ama olmadı
3 yıldır felan kullanıyorum dalgınlığa geldi masayı silerken ona da sıktım sileyim diye kaldı vallahi tekrar sıktım diğer yerlerin rengide aynı olsun diye ama olmadı
hocam sabunlu su falan neyse de cif kuvvetli iz bırakması normalCif ultra
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Haklısınız masayı silerken pc yi uzun süredir silmediğim aklıma geldi sıkayım dedim sildim baktım iz kaldı büyük ihtimal metal ile tepkimeye girdi dediğiniz gibi ama touch pad kısmına bir şey olmadı aynı mallzeme gibi dursa da
Saçmalama şu iz için kasayı değiştirmeyi düşünmüyorsun umarım.Bu dalgınlın bana 10k ya felan gelecek gibi kasalar 10k fln
touchpad cam cunku ondanHaklısınız masayı silerken pc yi uzun süredir silmediğim aklıma geldi sıkayım dedim sildim baktım iz kaldı büyük ihtimal metal ile tepkimeye girdi dediğiniz gibi ama touch pad kısmına bir şey olmadı aynı mallzeme gibi dursa da
Bana ait olsa değiştirmemde abimgile ait o yüzden değiştirmeyi düşündüm https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-apple-a2159-tabcase-1183848477/detay bu nu alıp taksam felan diyeSaçmalama şu iz için kasayı değiştirmeyi düşünmüyorsun umarım.
Acele etme bekle 3 5 gün 1 hafta belki oksijen yedikçe eski haline gelir.
Gelmese de alt tarafı bir bilgisayar, bir ev araba değil yani leke olsa ne olacak ayrıca o kadar kötü de durmuyor, gözükmüyor bile.
Bence hiç uğraşma, sorarsa temizlik yapılırken bir şeyler sıçramış bende temizledim ufak lekeler kaldı Allah'tan ekrana ya da başka bir yere sıçramamış de geçBana ait olsa değiştirmemde abimgile ait o yüzden değiştirmeyi düşündüm https://www.sahibinden.com/ilan/iki...notebook-apple-a2159-tabcase-1183848477/detay bu nu alıp taksam felan diye
Normal cif hafif zımpara gibi ya denedim değişim olmadı yani böyle çok ince bi katman ama renk değişti bi kerebi de boya tipine göre pasta yapılabilir. Arabaya yapılan pasta cila gibi. Pasta boyayı inceltir renkleri düzeltir. Ama alüminyum kasada nasıl tepki verir bilmiyorum. Daha kötü de olabilir![]()
Kasada boya yok diye biliyorum düz alüminyum olması lazım zımpara %90 giderir ama aynı hissiyata olmaz tahminimceSticker al yapıştır. Ya da uzman bir yerde kasaya zımpara + boya yaptır. (vernikle beraber) Benim aklıma gelen çözüm bu. Uygulanabilirliğini bilmiyorum
Fabrika çıkışı boya olmasa da sonradan boyanabilir bence uygun bir boya ile. (metalik gri tonları)Normal cif hafif zımpara gibi ya denedim değişim olmadı yani böyle çok ince bi katman ama renk değişti bi kere
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Kasada boya yok diye biliyorum düz alüminyum olması lazım zımpara %90 giderir ama aynı hissiyata olmaz tahminimce