Hocam dönüştürücü takabilirsiniz. Mouse olarak günlük kullanım için logitech pebble diyebilirim.Bütçem maks 400 falan olur. Magic Mouse alamam. Klavye önerisi de verebilirsiniz. Elimde aktif olarak mizar mz60 var onu evde kullanmayı düşünüyordum fakat galiba usb girişi yokmuş macbook airlerde
Hocam boyut olarak nasıl ? Resimlerde biraz küçük duruyor. Yani webde gezerken falan ağrı yapar mı ?Hocam dönüştürücü takabilirsiniz. Mouse olarak günlük kullanım için logitech pebble diyebilirim.
Normal mouselardan biraz daha küçük. Ağrı yapacağını sanmıyorum.Hocam boyut olarak nasıl ? Resimlerde biraz küçük duruyor. Yani webde gezerken falan ağrı yapar mı ?
elimdeki klavyeyi satıp mouse bütçemi de ona ekleyip 2. el bi magic mouse almak mantıklı mıdır sizce ? Oyun oynarsam maksimum lol atarım zaten öyle sağlam bi klavye ve mouse da gerekmiyor ona. Zaten oyun oynamayı da hiç düşünmüyorum.Normal mouselardan biraz daha küçük. Ağrı yapacağını sanmıyorum.
Magic mouse bana ergonomik gelmiyor. Ama sırf bana ergonomik gelmediği için canım mouseyi yabana atmam. Eğer ki tasarım felan yapıyorsanız magic mouse daha iyi olur.elimdeki klavyeyi satıp mouse bütçemi de ona ekleyip 2. el bi magic mouse almak mantıklı mıdır sizce ? Oyun oynarsam maksimum lol atarım zaten öyle sağlam bi klavye ve mouse da gerekmiyor ona. Zaten oyun oynamayı da hiç düşünmüyorum.
Yok tasarımdan değil. Tam uyumlu çalışması falan o sebeple düşündüm. Ekosistem ürünü olduğu için.Magic mouse bana ergonomik gelmiyor. Ama sırf bana ergonomik gelmediği için canım mouseyi yabana atmam. Eğer ki tasarım felan yapıyorsanız magic mouse daha iyi olur.