❌İndirim Bitti! MacBook Pro 16 inç M3 Pro İşlemci 36GB RAM / 512GB SSD - 74.822TL

Bu fiyata bir daha bulunması güç.

16" versiyon. M3 Pro işlemci. 36/512 konfigürasyon.

Satıcı Amazon TR. 24-25 bin liralık net bir indirim söz konusu.
5000TL ödeme adımında düşüyor.
Peşin fiyatına 6 taksit.

Ne 24-25k tllik indirimi indirim atmadan önce piyasayı araştırın lütfen

Ne 24-25k tllik indirimi indirim atmadan önce piyasayı araştırın lütfen

36/512 versiyonu. Üstelik 16 inç.

Belirttiğiniz linkteki laptop almıştım. Yeni almıştım. Bu modeli görünce kutusunu dahi açmadan bugün hemen iade ettim. Benim için 12GB ekstra ram ve daha büyük ekran daha önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

MEDİAMARKT Antalya 5m migrosta 65k.suan
16/512 versiyonu. Mağaza özel diye biliyorum. Ayrıca teşhirdi en son telefonla sorduğumda.

36/512 versiyonu. Üstelik 16 inç.

Belirttiğiniz linkteki laptop almıştım. Yeni almıştım. Bu modeli görünce kutusunu dahi açmadan bugün hemen iade ettim. Benim için 12GB ekstra ram ve daha büyük ekran daha önemli.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

16/512 versiyonu. Mağaza özel diye biliyorum. Ayrıca teşhirdi en son telefonla sorduğumda.
12gb ekstra rami ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba birde %20-30 işlemci güç farkına da dikkat edin isterseniz

12gb ekstra rami ne yapmayı düşünüyorsunuz acaba birde %20-30 işlemci güç farkına da dikkat edin isterseniz
Lokalde çalışan AI modellerinde ram daha önemli. Ayrıca GPU tarafında ekstra iki çekirdek de var.

Şirketin verdiği M4 Pro var. 48 GB Ram. Normal kullanımda 28-30GB ram tüketiyor. Şahsi laptop M3 16/512. Benzer kullanımda 14GB ram kullanıyor. Yani MacOS aslında ne kadar rame sahipseniz o kadar ram tüketmekte. Bu açıdan fazla ram daha iyi.

Yine yazılım işlerinde fazla ram çekirdek gücüne göre bana göre daha önemli. Docker, IDE, Chrome tabları derken epey ram kullanılıyor.

Ek olarak m4 pro versiyonundan 7bin daha ucuz olmasına rağmen ekranı 16 inç. Özellikle harici monitör kullanmayı sevmeyen birisi olarak ekstra ekran çok önemli bir fark. Yani 7bin tl ucuza 16 inç ekran (100bin civarında alternatifler) ve 12GB ekstra ram benim için büyük bir artı.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,095,434
Üyeler
174,149
Son üye
traplord31
Geri