❌İndirim Bitti! MacBook Pro M3 512/8-42 bin 1TB/8 - 46 bin ( Amazon Depo)

Arkadaşlar bu kadar parayı bunlara vermeyin allah aşkına. 8gb ne tablet mi bu. Verimli çalışması bir şeyi değiştirmez, veri veridir, ramde kaplayacağı alan bellidir. 250cclik bardağa yarım litre su koymaya çalışırsan taşar, burada da taşan veri ssdye yazılacak. Sistem zaten 5-6gb yiyor, swapı kullanmadan safaride gezemezsin. Soldered 8gb bu fiyata elektronik atıktır.

Arkadaşlar bu kadar parayı bunlara vermeyin allah aşkına. 8gb ne tablet mi bu. Verimli çalışması bir şeyi değiştirmez, veri veridir, ramde kaplayacağı alan bellidir. 250cclik bardağa yarım litre su koymaya çalışırsan taşar, burada da taşan veri ssdye yazılacak. Sistem zaten 5-6gb yiyor, swapı kullanmadan safaride gezemezsin. Soldered 8gb bu fiyata elektronik atıktır.
Valla hacı bana bu paraya 22 saat ekran süresi ve 1600nit ekran bul alayım oldu mu? 8gb ram bana yetecek yaptığım işlerde

Valla hacı bana bu paraya 22 saat ekran süresi ve 1600nit ekran bul alayım oldu mu? 8gb ram bana yetecek yaptığım işlerde
Paylaşım için teşekkürler. Ben de merak ettim 8gb ram nasıl yetecek diye, dual channel çalışıyor mu diye ama Apple SOC ram miktarından bağımsız dual channeldan daha hızlı çalışıyor denmiş. Ekran süresi de günlük kullanımda 10 saat üstünde, parlaklık da uçuk bir değer, muadili yok. 2013 senesinde sadece bir kez macos kullandım birkaç saat, fena akıyordu 12 sene önce.

Konu için teşekkürler çektim bi tane
IMG_0841.webp

Yeni modellerin fiyatlarını gördünüz mü? Uçmuşlar.
M4 ucuz bulursam 16gb ben de kovalıyorum.

Güle güle kullanın, benimki gelince yazarım size
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Dün sabah 39du air acaba kötü mü ettim dedim çünkü fena zam gelmiş, gecesine bu geldi 😋
hocam kargoya verildi mi sizinki?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

maclerdeki ramin işleyici windowsa göre farklı. O yüzden 20 sekme de açsan kasma yapmaz.

Geri