ibrahimkskr
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
- Bütçe
- 30000
Günlük işler, Edit, Render ve programcılık için Windows laptop mu alsam yoksa Macbook pro mu?
Günlük işler, Edit, Render ve programcılık için Windows laptop mu alsam yoksa Macbook pro mu?
Benim tercihim 30K bütçede işin içinde oyun yoksa macbook düşük bütçede windows olurdu kendi tercihim.Günlük işler, Edit, Render ve programcılık için Windows laptop mu alsam yoksa Macbook pro mu?
Oyun oynamayı pek düşünmüyorum ya. Macbook hiç kullanmadım yeni kullanacam alışmak zor olurmu?30K bütçede macbook işin içinde oyun yoksa
Düşük bütçede Windows.
Hiç kullanmadığım için bilmiyorum.Oyun oynamayı pek düşünmüyorum ya. Macbook hiç kullanmadım yeni kullanacam alışmak zor olurmu?
Oyun için windows program render içinse macbook proGünlük işler, Edit, Render ve programcılık için Windows laptop mu alsam yoksa Macbook pro mu?
max 1 2 haftaya alışırsınOyun oynamayı pek düşünmüyorum ya. Macbook hiç kullanmadım yeni kullanacam alışmak zor olurmu?
Hayır hocam alışması hiç zor değil 1-2 hafta içinde alışırsınız.Alıştıkdan sonra da bırakmak istemezsiniz öyle nalet bir şey söyleyeyim.Oyun oynamayı pek düşünmüyorum ya. Macbook hiç kullanmadım yeni kullanacam alışmak zor olurmu?