K KınalıKeçi 80+ Katılım 3 Temmuz 2024 Mesajlar 477 13 Aralık 2024 #1 reddit de bi kaç konu gördüm ama tecrübesi olan varmı acaba imkan varsa yapmam lazım türkçe kaynak bulamadım teşşekkürler
reddit de bi kaç konu gördüm ama tecrübesi olan varmı acaba imkan varsa yapmam lazım türkçe kaynak bulamadım teşşekkürler
Y YalnızKutup 80+ Katılım 29 Aralık 2024 Mesajlar 6 Dahası Reaksiyon skoru 0 İsim YalnızKutup Pazar, 17:59 #2 Crack işleri falan bence cihaz için sorun yaratabiliyor. Çok da güvenli değil. Uygun fiyata internet üzerinden satan siteler var onları tercih etsen daha iyi olabilir.
Crack işleri falan bence cihaz için sorun yaratabiliyor. Çok da güvenli değil. Uygun fiyata internet üzerinden satan siteler var onları tercih etsen daha iyi olabilir.
DogancanYr 80+ Bronze Katılım 25 Temmuz 2023 Mesajlar 1,935 Pazar, 18:08 #3 KınalıKeçi yazmış: reddit de bi kaç konu gördüm ama tecrübesi olan varmı acaba imkan varsa yapmam lazım türkçe kaynak bulamadım teşşekkürler Devamı için tıklayın... Özelden mesajı aç. Yardımcı olayım.
KınalıKeçi yazmış: reddit de bi kaç konu gördüm ama tecrübesi olan varmı acaba imkan varsa yapmam lazım türkçe kaynak bulamadım teşşekkürler Devamı için tıklayın... Özelden mesajı aç. Yardımcı olayım.