Neler Yeni

Machenike G5 pro v2 ön siparişte

mustafadb

80+
Reaksiyon skoru
127
Uzun süredir stok yoktu v2 olanı gelmiş. 3700 TL fiyatı mevcut ön siparişte alınır mı sizce ?

Ekler

• 1000018499.webp
    1000018499.webp
    91.7 KB · Hit: 49
Türkiye ve gümrük vergileri Malesef
tamamda ticari mal olarak satın alınıyor bu bu kadar pahalı olmaması gerek minimum 700 800 lira kar ediyorlar tek satıştran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

2500 TL zaten vergisiz fiyatı. %60 vergi vurunca hemen hemen aynı fiyata geliyor
o son kullanıcı satış fiyatı. tedarikçi o fiyattan satmıyor distribütörlere

tamamda ticari mal olarak satın alınıyor bu bu kadar pahalı olmaması gerek minimum 700 800 lira kar ediyorlar tek satıştran

Keşke kendimiz getirebilsek yapacaklarını bişey yok malesef

Eğer değiştirilebilir stickler sizin için önemli değilse cyclone 2 hala daha mantıklı bence. Sertliği farklı bir stick alıp takacaksanız durum tamamen değişiyor ama

O kadar az kar yoktur bence hocam daha çoktur doğru diyorsunuz ama bu iş böyle nabacan. Bizim milletin ticaret anlayışı tuttuğuma geçireyim kafası.
10 liradan 10 kişiye satacağıma 20 liradan 5 kişiye satarım daha iyi mantığı var

Ya ben KK3 MAX alacaktım harika idi 3k ya.
Çok anlamam ama biraz araştırdım bence fiyatında en iyisiydi.
Tam iyzico olayını yapacaktım sorun çıktı desteğe bağlan et falan derken stok bitti alamadım

O kadar az kar yoktur bence hocam daha çoktur doğru diyorsunuz ama bu iş böyle nabacan. Bizim milletin ticaret anlayışı tuttuğuma geçireyim kafası.
10 liradan 10 kişiye satacağıma 20 liradan 5 kişiye satarım daha iyi mantığı var

Ya ben KK3 MAX alacaktım harika idi 3k ya.
Çok anlamam ama biraz araştırdım bence fiyatında en iyisiydi.
Tam iyzico olayını yapacaktım sorun çıktı desteğe bağlan et falan derken stok bitti alamadım
Cyclone 2 çakın geçin hocam

Eğer değiştirilebilir stickler sizin için önemli değilse cyclone 2 hala daha mantıklı bence. Sertliği farklı bir stick alıp takacaksanız durum tamamen değişiyor ama
Ona da baktım ilk seçenek oydu hatta ama bunu görünce biraz fikrim değişti. Cyclone 2 de hareket sensörü var mıydı

Geri