Özellik olarak çoğu gamepadin çok üstü ve fiyatları hemen hemen aynıFena sokuyorlar
normal satış fiyatı 63 dolar olan kola bu para çokÖzellik olarak çoğu gamepadin çok üstü ve fiyatları hemen hemen aynı
Türkiye ve gümrük vergileri Malesefnormal satış fiyatı 63 dolar olan kola bu para çok
2500 TL zaten vergisiz fiyatı. %60 vergi vurunca hemen hemen aynı fiyata geliyornormal satış fiyatı 63 dolar olan kola bu para çok
tamamda ticari mal olarak satın alınıyor bu bu kadar pahalı olmaması gerek minimum 700 800 lira kar ediyorlar tek satıştranTürkiye ve gümrük vergileri Malesef
o son kullanıcı satış fiyatı. tedarikçi o fiyattan satmıyor distribütörlere2500 TL zaten vergisiz fiyatı. %60 vergi vurunca hemen hemen aynı fiyata geliyor
Keşke kendimiz getirebilsek yapacaklarını bişey yok maleseftamamda ticari mal olarak satın alınıyor bu bu kadar pahalı olmaması gerek minimum 700 800 lira kar ediyorlar tek satıştran
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
o son kullanıcı satış fiyatı. tedarikçi o fiyattan satmıyor distribütörlere
O kadar az kar yoktur bence hocam daha çoktur doğru diyorsunuz ama bu iş böyle nabacan. Bizim milletin ticaret anlayışı tuttuğuma geçireyim kafası.tamamda ticari mal olarak satın alınıyor bu bu kadar pahalı olmaması gerek minimum 700 800 lira kar ediyorlar tek satıştran
o son kullanıcı satış fiyatı. tedarikçi o fiyattan satmıyor distribütörlere
Cyclone 2 çakın geçin hocamO kadar az kar yoktur bence hocam daha çoktur doğru diyorsunuz ama bu iş böyle nabacan. Bizim milletin ticaret anlayışı tuttuğuma geçireyim kafası.
10 liradan 10 kişiye satacağıma 20 liradan 5 kişiye satarım daha iyi mantığı var
Ya ben KK3 MAX alacaktım harika idi 3k ya.
Çok anlamam ama biraz araştırdım bence fiyatında en iyisiydi.
Tam iyzico olayını yapacaktım sorun çıktı desteğe bağlan et falan derken stok bitti alamadım
Ona da baktım ilk seçenek oydu hatta ama bunu görünce biraz fikrim değişti. Cyclone 2 de hareket sensörü var mıydıEğer değiştirilebilir stickler sizin için önemli değilse cyclone 2 hala daha mantıklı bence. Sertliği farklı bir stick alıp takacaksanız durum tamamen değişiyor ama
Manba one var bende. 2. Kontrolcüyü alacağımManba öne daha iyi değil mi ?