Machenike G1 alınır mı

zPastwL

80+ Silver
Reaksiyon skoru
703
Bütçe
1500
Selamlar dostlar 1500₺ bütçem var Machenike G1 düşünüyorum başka ne önerebilirsiniz daha ucuza daha iyisi varmı veya aynı fiyata daha iyisi varmı sıklıkla uçak sürüyorum microsoft flight simulatorde veya forza 5 oynuyorum rdr tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarını kolla oynayamıyorum o yüzden trigger olması arabada gaz fren uçakta rudder için işime yarıyor titreşimi olsun istiyorum f310 da yok ve aşırı özeniyorum vibratör gibi titretsin beni

Evet 1500 TL'ye alınır. Güzel bir gamepad

Selamlar dostlar 1500₺ bütçem var Machenike G1 düşünüyorum başka ne önerebilirsiniz daha ucuza daha iyisi varmı veya aynı fiyata daha iyisi varmı sıklıkla uçak sürüyorum microsoft flight simulatorde veya forza 5 oynuyorum rdr tarzı oyunlar oynuyorum fps oyunlarını kolla oynayamıyorum o yüzden trigger olması arabada gaz fren uçakta rudder için işime yarıyor titreşimi olsun istiyorum f310 da yok ve aşırı özeniyorum vibratör gibi titretsin beni
Aldınız mı hocam bende düşünüyorum

Aldınız mı hocam bende düşünüyorum
hocam aldım fakat iade edeceğim ben bana gelen ürün biraz sorunlu geldi çünkü şarj göstergesi düzgün çalışmıyor şarj hızlı bitiyor ve bağlantı mesafesi az sorunlu geldi iade edip wraithten bigbigwon gale hall almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,644
Üyeler
183,151
Son üye
furkanekn
Geri