hocam 10 güne tr ye geliyormuş bence bekle tr garantili alMachenike g1 pro 1000tlye sahibindende buldum alinir mi
Fiyatı 1000 TL olmazkihocam 10 güne tr ye geliyormuş bence bekle tr garantili al
2500 den gelir artıkhocam
hocam 10 güne tr ye geliyormuş bence bekle tr garantili al
1500 den aşağı satılmaz.https://gank.com.tr/ yöneticilerine ulaştım yakında getireceklerini söylediler 0 almak daha mantıklı eğer vakitten yana sorun yoksa biraz bekle
Bekleyelim bakalım yine uygun fiyata sağlam ürün almış oluruz1500 den aşağı satılmaz.
Temudan biraz kovalasan daha ucuza getirirsin bence. Ama 15 gün bekleyemem diyorsan al gitsin.Machenike g1 pro 1000tlye sahibindende buldum alinir mi
elektronik ürün şansa bırakmamalı bence sorun çıkarsa sıkıntı 2. eldeTemudan biraz kovalasan daha ucuza getirirsin bence. Ama 15 gün bekleyemem diyorsan al gitsin.
Daha yeni satışa koyuldu ürün 10-15 günde kargosu var. Kullansa bile kaç gün kullanmış olabilir ki? Ama her türlü sıfır almak iyidir.elektronik ürün şansa bırakmamalı bence sorun çıkarsa sıkıntı 2. elde
Ürün yeni yılda satışa çıktı zaten. Kronik sorunu yoksa sıkıntı olmaz.elektronik ürün şansa bırakmamalı bence sorun çıkarsa sıkıntı 2. elde
alınır. Nisan da TR garantili satışı geliyormuş. 1399 TL'den cıkacak diyorlar. istersen TR yide bekleyebilirsin.Vergi dahil 1300 alınır mı %30 indirim verdi TEMU