evet 1060 tl harcama toplam 1700 tl ancak yinede vermedi iptal ettim bendeToplam değil hocam vergi hariç 1000tl olması gerekiyordu öyle mi yaptınız?
hocam ürünün çalışırken videosunu çekebilir misin ?Umarım dalga geçmek için sormuyorsundur
Alıntıyı görüntüle
Bence fiyat uygunken kapın yedekte dursun nolur nolmaz. Kupon olarakta bi arkadaş konu açmıştı detaylıca anlatmış o konuya gidebilirsin direk. Konunun ismi Temu 1000tl kredi benzeri kampanyalar.Arkadaslar selam oncelikle bende vader 4 pro var. Sizce gereksiz mi olur bu kol? İkinci olarak da nasil kuponlu alirim?
sepetine ekle yorumları incele ne bileyim googleda arat bi şeyler yapArkadaşlar indirim kartım var ama o kısımda bu gamepad görünmüyor. Nasıl görünür kılabilirim?
hocam ben bu g1 proyu almayı düşünüyorum ama şimdi şöyle bi durum var ayar yapma konusunda bilgisizim çünkü daha önce oyun kolu almadım hiç. bunu alınca ne yapmamız gerekiyor? direkt tak çalıştır kullanamıyor muyuz? ayar yapması uygulama kurması cart curt bi şeyler diyorlardı sürekli siz nasıl yaptınız?Umarım dalga geçmek için sormuyorsundur
Alıntıyı görüntüle
Taktiğin zaman direk çalışıyor dostum. Ben denedim direk çalışıyor görüyor hiç bir problem yok. Valla ben siyahi da aldım güzel. Gamepad koleksiyonu yapacağım dursunlar kredi iadesi ile 800 TL ye geliyor. Bedava abi hamburger yesen 709 tutuyor zatenhocam ben bu g1 proyu almayı düşünüyorum ama şimdi şöyle bi durum var ayar yapma konusunda bilgisizim çünkü daha önce oyun kolu almadım hiç. bunu alınca ne yapmamız gerekiyor? direkt tak çalıştır kullanamıyor muyuz? ayar yapması uygulama kurması cart curt bi şeyler diyorlardı sürekli siz nasıl yaptınız?