Neler Yeni

Machenike G1 Pro Stok Yenilendi 1005₺

Bu g1 in yazilimi varmı beyler

Şöyle kupon felab olsa 700e alabilecek alırımda 1600 fazla

Arkadaslar selam oncelikle bende vader 4 pro var. Sizce gereksiz mi olur bu kol? İkinci olarak da nasil kuponlu alirim?

Arkadaslar selam oncelikle bende vader 4 pro var. Sizce gereksiz mi olur bu kol? İkinci olarak da nasil kuponlu alirim?
Bence fiyat uygunken kapın yedekte dursun nolur nolmaz. Kupon olarakta bi arkadaş konu açmıştı detaylıca anlatmış o konuya gidebilirsin direk. Konunun ismi Temu 1000tl kredi benzeri kampanyalar.

1005tlye çıkması iyi oldu 1k kredi iadesi ile tatlısından 609tlye geliyor

Arkadaşlar indirim kartım var ama o kısımda bu gamepad görünmüyor. Nasıl görünür kılabilirim?

Umarım dalga geçmek için sormuyorsundur
Alıntıyı görüntüle
hocam ben bu g1 proyu almayı düşünüyorum ama şimdi şöyle bi durum var ayar yapma konusunda bilgisizim çünkü daha önce oyun kolu almadım hiç. bunu alınca ne yapmamız gerekiyor? direkt tak çalıştır kullanamıyor muyuz? ayar yapması uygulama kurması cart curt bi şeyler diyorlardı sürekli siz nasıl yaptınız?

hocam ben bu g1 proyu almayı düşünüyorum ama şimdi şöyle bi durum var ayar yapma konusunda bilgisizim çünkü daha önce oyun kolu almadım hiç. bunu alınca ne yapmamız gerekiyor? direkt tak çalıştır kullanamıyor muyuz? ayar yapması uygulama kurması cart curt bi şeyler diyorlardı sürekli siz nasıl yaptınız?
Taktiğin zaman direk çalışıyor dostum. Ben denedim direk çalışıyor görüyor hiç bir problem yok. Valla ben siyahi da aldım güzel. Gamepad koleksiyonu yapacağım dursunlar kredi iadesi ile 800 TL ye geliyor. Bedava abi hamburger yesen 709 tutuyor zaten

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,088,447
Üyeler
173,041
Son üye
ozgunozturk
Geri