m3 pro larda yok arkadşaım aldı ynei ve onda yok ama macbook pro m2 si olan arkadaşta vardı ama o da tr de değil amerikadan almıştı cihazları m3 de kesin yok.Mackbook pro m3 de touchbar göremedim kalktımı acaba.
macbook pro m3 8gb ramli versiyon alıcam 16 yok çünkü almam gereken yerden.Sonradan ram eklenmiyor değilmi birde eksikliğini ne kadar hissederim.Windowsa kıyasla daha optimize çalıştığı için çok sorun yaratmaz diye düşünüyorum.evet kaldırıldı uzun süredir yok aslında normalde direkt m1den itibaren kaldırmışlardı sonra m2nin giriş modeline koydular m2 pro ve maxlere koymadılar ondan sonra komple yok ettiler
8 gb asla alma hocam. evet, apple daha optimize, ram daha verimli fakat 8 gb apple icin bile yetersiz. en az 16 oneririm.macbook pro m3 8gb ramli versiyon alıcam 16 yok çünkü almam gereken yerden.Sonradan ram eklenmiyor değilmi birde eksikliğini ne kadar hissederim.Windowsa kıyasla daha optimize çalıştığı için çok sorun yaratmaz diye düşünüyorum.
gömülü olduğu için ram eklenmiyor, fark kısmını bilmiyorum maalesefmacbook pro m3 8gb ramli versiyon alıcam 16 yok çünkü almam gereken yerden.Sonradan ram eklenmiyor değilmi birde eksikliğini ne kadar hissederim.Windowsa kıyasla daha optimize çalıştığı için çok sorun yaratmaz diye düşünüyorum.