Neler Yeni

MacOS’un yapabildiklerini Windows bilgisayarlar yapamıyor mu ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Avantajı Apple logosu var.

Daha çok açarsak, OS bakımından ne kadar optimize olsa bile Microsoft'un C++, .NET C#'ı gibi bir şey Apple'da yok. Apple tamamen kapalı kaynak gibi bir şey. Apple ürünler diğer Apple ürünlerle daha iyi oluyor ama Apple alanların eminim ki çoğu marka için alıyordur. Şunu diyenlere de gülüyorum, Render için 4c 8t yetmiyor diyoruz bazıları "Apple optimizasyonlu ona yeter" vs diyor. Komik. Donanım aynı donanım.

Borsa Kaplanı

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Avantajı Apple logosu var.

Daha çok açarsak, OS bakımından ne kadar optimize olsa bile Microsoft'un C++, .NET C#'ı gibi bir şey Apple'da yok. Apple tamamen kapalı kaynak gibi bir şey. Apple ürünler diğer Apple ürünlerle daha iyi oluyor ama Apple alanların eminim ki çoğu marka için alıyordur. Şunu diyenlere de gülüyorum, Render için 4c 8t yetmiyor diyoruz bazıları "Apple optimizasyonlu ona yeter" vs diyor. Komik. Donanım aynı donanım.
Donanım aynı donanım. Apple daha performanslı. Neden? Photoshop Premiere özel destek sunuyor, kendi işletim sistemi daha performanslı çalıştırıyor bilgisayarı.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Donanım aynı donanım. Apple daha performanslı. Neden? Photoshop Premiere özel destek sunuyor, kendi işletim sistemi daha performanslı çalıştırıyor bilgisayarı.
Komik. Intel Apple'da da encode-decode desteği sunuyor, Windows'ta da. Mimarisi aynı. Donanımsal olarak fark yok. Fark olmayınca da yazılım sadece OS ile geliştirilebilir. Donanımı güçlendiren bir yazılım değil o. Ama o fiyata daha çok çekirdekli bir işlemcili Windows bilgisayar alsan, Windows olan tokatlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Apple için çalışıyor heralde arkadaş her şeye kızgın atıyor
Evet ben de hatırlıyorum ne zaman Apple'a kötü konuşsam kızgın atıyordu.

Mamyy

80+ Silver
Komik. Intel Apple'da da encode-decode desteği sunuyor, Windows'ta da. Mimarisi aynı. Donanımsal olarak fark yok. Fark olmayınca da yazılım sadece OS ile geliştirilebilir. Donanımı güçlendiren bir yazılım değil o. Ama o fiyata daha çok çekirdekli bir işlemcili Windows bilgisayar alsan, Windows olan tokatlar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet ben de hatırlıyorum ne zaman Apple'a kötü konuşsam kızgın atıyordu.
Aynen.

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Apple'cıların dediği kısmen doğru mesela iki cihaz olsun birisi Windows birisi Mac. İkisinin de işlemcisi 4c 8t ise Mac optimizasyonla öne geçebilir. Ama fiyatı unutuyorlar. O fiyata Windows olan 6c 12t olabilir.

Mamyy

80+ Silver
Apple'cıların dediği kısmen doğru mesela iki cihaz olsun birisi Windows birisi Mac. İkisinin de işlemcisi 4c 8t ise Mac öne geçebilir. Ama fiyatı unutuyorlar. O fiyata Windows olan 6c 12t olabilir.
Aynen öyle bende bu fiyat farkına ne deyiyor onu öğrenmek istiyorum sırf apple logosu mu o bilgisayarı 3-4 k pahalı yapıyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,937
Üyeler
167,911
Son üye
kuzeykore
Top Bottom