Neler Yeni

MacOS’un yapabildiklerini Windows bilgisayarlar yapamıyor mu ?

RTX3070

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,081
İsim
RTX 3070
İlgilendiği Kategoriler
Windows ve teknik sorunlar
Aynen öyle bende bu fiyat farkına ne deyiyor onu öğrenmek istiyorum sırf apple logosu mu o bilgisayarı 3-4 k pahalı yapıyor.
Touchpad ve ekranları güzel ama bilmiyorum gerçekten, yurtdışında Dell XPS filan MacBook'lardan daha iyi ve daha ucuz neden o fiyata alıyorlar bilmiyorum. Fanboyluk, ekosistem vs bir sürü nedeni olabilir.

ROG veya Inno3D olayından farklı bu, ROG kartın gözle görülür farkları oluyor sıcaklık vs. gibi, ROG kartlarda da ne kadar marka fiyatı olsa da en azından artıları var. Ama MacBook veya iMac'lerde bunu göremiyorum.

iPhone'lar başka, Apple'dan nefret eden biri değilim aksine bazı ürünlerini gerçekten severim. Mesela iPhone'lar o fiyatı hak ediyor gerçekten. iMac'ler de biraz kurtarıyor ekranla. Ama MacBook'lar bence tamamen para tuzağı.

usper

80+ Gold
En İyi Cevap
3
😂😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

@usper sen mac kullanıyordun galiba ?
knk mac i sattım yerine pc topladım ayrıca sorunun cevabıda yapamıyor knk mac daha çok iş üzerine yönelik zaten windows daha oyun için falan bence mesela render yazılım tasarım falan uğraşıyorsan mac >all bu konularda

Aynen öyle bende bu fiyat farkına ne deyiyor onu öğrenmek istiyorum sırf apple logosu mu o bilgisayarı 3-4 k pahalı yapıyor.
pil ömrü ekran kalitesi açıkçası birazda apple abi ya bi 2 3k pahalıya satın olayıda var bence ama mac güzel laptop yinede

Mamyy

80+ Silver
Touchpad ve ekranları güzel ama bilmiyorum gerçekten, yurtdışında Dell XPS filan MacBook'lardan daha iyi ve daha ucuz neden o fiyata alıyorlar bilmiyorum. Fanboyluk, ekosistem vs bir sürü nedeni olabilir.

ROG veya Inno3D olayından farklı bu, ROG kartın gözle görülür farkları oluyor sıcaklık vs. gibi, ROG kartlarda da ne kadar marka fiyatı olsa da en azından artıları var. Ama MacBook veya iMac'lerde bunu göremiyorum.

iPhone'lar başka, Apple'dan nefret eden biri değilim aksine bazı ürünlerini gerçekten severim. Mesela iPhone'lar o fiyatı hak ediyor gerçekten. iMac'ler de biraz kurtarıyor ekranla. Ama MacBook'lar bence tamamen para tuzağı.
knk mac i sattım yerine PC topladım ayrıca sorunun cevabıda yapamıyor knk mac daha çok iş üzerine yönelik zaten windows daha oyun için falan bence mesela render yazılım tasarım falan uğraşıyorsan mac >all bu konularda

pil ömrü ekran kalitesi açıkçası birazda apple abi ya bi 2 3k pahalıya satın olayıda var bence ama mac güzel laptop yinede
Eyw sağol bazıları gibi kızgın atmak yerine açıklama yaptığın için.

Zombie9

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
256
İsim
Erhan Kaya
Sorum bu yani Macbook’a 10-15 bin TL neden veriyorlar ? Bir 6-8 bin TL’lik Windows laptop Macbook’un yaptıklarını yapamıyor mu ?
bana da garip geliyordu ama araştırınca macOS sisteminin daha kararlı olduğunu öğrendim. Genellikle dj ve prodüktörlerin mac kullandığını fark etmişsindir. Bunun nedeni windows işletim sisteminde sistem aniden mavi ekran verdiği için işi garantiye almak için yapıyorlar. (Mac sorun yapmıyor sanki...). Diğer bir neden ise Logic Pro yazılımını windows üzerinde çalıştıramamak. Çoğu prodüktör fl yerine logic tercih ediyor. Başka fark yok bence

Top Bottom