Selamlar 1 hafta önce termal macunu yenilemiştim, sıvı sogutucum arızalanınca servise göndermek için çıkartırken bu manzarayla karşılaştım. Normal bir biçimde dağılmış mı sizce ?
Hamura dönüşmüş gibi hocam, macunu sürdükten sonra hiç beklemeden sogutucuyu taktım sanırım bu yanlışmış, macunun kurumasını beklemek gerekiyor Muş doğru muSorun yok. çıkarırken sıvı bir yere toplanmasından dolayıdır. Sen onu taktığında zaten her yere eşit baskı oluyor. Sıvı olduğu için de her yer eşit dolgunlukta olur. Katı olsaydı zaten şu çıkıntılı kısım yukarıda kalır kapanmazdı. Macun şu an ne durumda? Sıvı mı yoksa pastelanmış mı yani nasıl desem hamura dönmüş mü? Hamura dönmüşse yenileyin sıvıysa takın sorun yok
Hayır değil, sürdüğünüz gibi takmanız gerek.Hamura dönüşmüş gibi hocam, macunu sürdükten sonra hiç beklemeden sogutucuyu taktım sanırım bu yanlışmış, macunun kurumasını beklemek gerekiyor Muş doğru mu
yani macunun hamur gibi olması gerekiyor değil miHayır değil, sürdüğünüz gibi takmanız gerek.
Fazla Kalın Sürmüşsünüz. Bir Kart Yardımıyla İşlemcinin Üzerine Sürün Ve Yayın. Sonra Soğutucuya Sürmeden Soğutucuyu Taın.Selamlar 1 hafta önce termal macunu yenilemiştim, sıvı sogutucum arızalanınca servise göndermek için çıkartırken bu manzarayla karşılaştım. Normal bir biçimde dağılmış mı sizce ?