FTR-Emir
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 267
Mad narcotic mad pera. Fiyatlar normal fiyatları.Bildiğiniz muadillerini yazarsanız sevinirim kör alış yapıcaz patlamayalım.
Bruno gold / intense, kirke muadili. Meyveli parfüm seviyorsanız intense tavsiye ederim kalıcılığı yayılımı başarılı baya.
Mad narcotic + peraVarmı önerin, ne alınır ?
bütçen ne kadar. Mare,narcotic,sealight,trono,casanova alınır çok güzel kokularVarmı önerin, ne alınır ?
trono layton. sealight limmensite.Bildiğiniz muadillerini yazarsanız sevinirim kör alış yapıcaz patlamayalım.
Bruno gold / intense, kirke muadili. Meyveli parfüm seviyorsanız intense tavsiye ederim kalıcılığı yayılımı başarılı baya.
Kodlularken varken bunları almaya değer mi?bütçen ne kadar. Mare,narcotic,sealight,trono,casanova alınır çok güzel kokular
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
trono layton. sealight limmensite.
bütçen ne kadar. Mare,narcotic,sealight,trono,casanova alınır çok güzel kokular
trono layton. sealight limmensite.
rouge kadın parfümü bruno da yazın gitmez insanları bayarsınRoque ve Bruno Gold için güzel yorumlar var, aramızda kullanan yada bilen varmıdır acaba.
2 tane alıp geccem en pahalısı ile en ucuzu arasında 300 TL oynuyor zaten.
rouge kadın parfümü bruno da yazın gitmez insanları bayarsın
Yaz + kışlık ne önerirsin sealight göremedim. Bazı kodlu 100ml ler 300e düşmüş.kalite açısından çok fark var
bu seri çakma demek ne kadar doğru bilemedim
Çok övüyorlar hocam denemedim ama çakma demek doğru olmaz kendilerine has çok güzel kokuları var 2 3 arkadaşım kullanıyor öve öve bitiremiyorlar bi deneyesim geldi benimde kararsız kaldım.çakma parfüm için fazla pahalı değilmi