Mad Parfüm Seçim Önerisi / Farklı Marka Önerileri

Reaksiyon skoru
58
Mad Parfümden bu 3 kokuyu alıp denemeyi düşünüyorum. Kör alım olacak daha önce deneyimlemedim hem bu markayı hemde bu parfümleri. forumda bilgili olan veya farklı önerileri olan kişiler fiyatı ve parfümler hakkında yorum yaparsa sevinirim.
-Mad W174
-Mad W183
-Mad A115
Parfümlerin hepsi 100ml olacak şekilde toplam fiyat 2000 lira düzeyinde sizce bu alışveriş mantıklı mı?

A115 kullanıyorum çakma Stronger With You kalıcılıgı da güzel 3 5 fıs sıkayım sabatan aksama kadar gıdıyo biladerde kullanıyor 2 ayda çeyreğe gelmiş

A115 kullanıyorum çakma Stronger With You kalıcılıgı da güzel 3 5 fıs sıkayım sabatan aksama kadar gıdıyo biladerde kullanıyor 2 ayda çeyreğe gelmiş
hocam sizce bütün bu kokuları denemek mi mantıklı yoksa aynı kokudan 3 tane almak mı mantıklı. genel olarak önerilenleri seçmeye çalıştım.

hocam sizce bütün bu kokuları denemek mi mantıklı yoksa aynı kokudan 3 tane almak mı mantıklı. genel olarak önerilenleri seçmeye çalıştım.
bence farkli farkli al ben en yiksek puan alan yaptim 115 cikmisti o zaman onu almistim. Farkli al hosuna giden koku oluesa bi dahakine
ondan devam edersin

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,225,068
Üyeler
198,897
Son üye
krayzi

Geri