Muhammet03
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Muhammet Han Eker
Herekse iyi pazarlar 19 yaşında bir erkeğim babamdan maddi olarak bir şey istemeye utanıyorum çünkü babamın maddi durumu yok bir de babam emekli ve çalışmıyor bu yüzden ondan bir şey isteyemiyorum ben şu an öğrenciyim dershaneye gidiyorum yarın dershanem başlıyor ve benim 1 aydır kalem ucum bitmişti ama babamdan istemeye çekindim ta ki bugüne kadar sonra bugün babamla dışarı çıktık ev alışverişi yaptık babama zar zor baba benim kalem ucum yok bana uç alabilir misin dedim oda zar zor bunu dedim söylemeden önce 10 defa düşündüm acaba nasıl söylesem diye babama ucum yok diyince babam bana ilk başta biraz söylendi sen neden bu kadar pasifsin neden bana sabahtan beri bunu söylemiyorsun dedi bir de babam bana senin ucun ne zamandan beri yok dedi bende babama yalandan bana kızmasın diye baba kalem ucum dünden beri yok dedim sonra yolda önümüze kırtasiye çıktı babam bana uç aldı bir de benim diş fırçam eskidi dişlerimi pek temizlemiyor bu yüzden yeni diş fırçası almak istiyordum 1 haftadır böyle ama babamdan diş fırçası istemeye utandım taa ki bugüne kadar söylemedim sonra bugün babamla birlikte bime gittik orada babama zar zor baba diş fırçası almak istiyorum dedim babam da sağolsun aldı bugün ihtiyaçlarımı karşıladı bir de babam bugün bana oğlum sana ne lazım olursa bana söyle çekinme bende senin için varım dedi orada çok duygulandım ağlamaklı oldum bir an normalde babam beni çok seviyor bende babamı çok seviyorum ama maddi durumu olmadığı için babamdan bir şey isteyemiyorum. Sizce böyle bir durumda ne yapmalıyım?