3090 Zotac satmıştım borç ödemek için düşük bir fiyata koymuştum başka şehirden adam atladı arabaya geldi Araba gibi rağbet gördü bir e.kartıCidden süper bir rakam
Bizde o şans nerdee
Mesaj otomatik birleştirildi:
Evet o dönem insanlar deli para veriyorlardı kartlara ve talip de çoktu
Nerden geldi3090 Zotac satmıştım borç ödemek için düşük bir fiyata koymuştum başka şehirden adam atladı arabaya geldi Araba gibi rağbet gördü bir e.kartı
Üstünden 2 sene geçti hatırlamıyorum ama sadece o zamana özel bir durum değil toplu satış yaptığım zaman sivas tan gelen oldu İstanbuldan oldu kendim arabayla gidip teslim ettiğim de oldu.Nerden geldi
Türkiye Elektriğin en ucuz olduğu ülkelerden birisi. Burada karlı değilse dünyanın hiçbir ülkesinde de değildir.mining hiç bir zaman bitmedi. sadece türkiye şartlarında kazançlar çok az ki birde bitcoin ödül yarılanması var
baya rahmet görmüşÜstünden 2 sene geçti hatırlamıyorum ama sadece o zamana özel bir durum değil toplu satış yaptığım zaman sivas tan gelen oldu İstanbuldan oldu kendim arabayla gidip teslim ettiğim de oldu.
Aynen ki Zotac 3090`lar da hashrate sıkıntısı vardı ama kart bulunmuyordu ki kart gören yapışıyordu, geceleri uyumazdım amazon a kart dğşse de alsam diye.Zotac olmasına rağmen kapışmışlar asus olsa ne olurdu Allah bilir
Türkiye elektrik olarak pahalı hocam nası ucuzTürkiye Elektriğin en ucuz olduğu ülkelerden birisi. Burada karlı değilse dünyanın hiçbir ülkesinde de değildir.
Dolar bazında dünyanın en ucuz ülkerinden bir tanesi şuanda. Araştırmanı öneririm. Büyük ihtimal seçimden sonra %200-300 arasında bir zam gelecek elektriğe.Türkiye elektrik olarak pahalı hocam nası ucuz
Demi ne günlerdi insanlar sırf sistem kurmuştu kart satışa düştümü otomatik satın alıyordu kurdukları sistem anındaAynen ki Zotac 3090`lar da hashrate sıkıntısı vardı ama kart bulunmuyordu ki kart gören yapışıyordu, geceleri uyumazdım amazon a kart dğşse de alsam diye.
Botlar İşin içine Botlar girince pek güzel değildi ama mining pandemi zamanı evdeki sıkkın hayatımıza iyi bir aksiyon olarak girmişti. rig kur, kart al sat, tüm siteleri takip et bunlar keyifliydi. Parası da güzeldiDemi ne günlerdi insanlar sırf sistem kurmuştu kart satışa düştümü otomatik satın alıyordu kurdukları sistem anında