Düzü dediğin mafia 1 haliyse 10 kere bitirdim. Ama remake haliyse bunu bir şekil oynayacaksın. Oyunlar yurt dışında 50, 60 dolara satılıyor en baba en kral oyunlar. Bunlara ses çıkarmayanlar gelmiş 300 500 liralık oyunlara almayan korsandır. Enayidir diye sallıyor. Kızdığım nokta burası
ya türklerin öyle bi oyuna 50 60 dolar verme şansı yok zaten dostum
ekonomik durum ortada zaten
benim bahsettiğim durum şu bu oyun bulunmaz hint kumaşı değil ki illa oynayasın unutursun gider bütçene göre oyun alırsın ondan bahsediyorum
ne siz torrentten indirdiğiniz için haklısınız ne de sizi suçlayan enayidir diyen haklı
herkes bütçesine göre oyun bakması lazım türkiye şartlarında napalım elimizdeki imkanlar bu kadar malesef
neden diye soracak olursan şöyle anlatayım
şimdi oyun yapım şirketleri oyunu sürüyor teker teker ülkelere bakıyor satın alma durumlarına filan tek tek tablo şeklinde malum bizim ülkede hiç satılmıyor (ucuz oyunlar bile dahil)
adam bir de torrent sitelerinin grafiklerine bakıyor tavan steamdan daha çok torrentden indirilmiş
adam da napıyor diyor ki bu adam zaten benim oyunumu kaçak oynuyor bende buna türkçe dil desteği koymam türkçe dublaj koymam türkçe arayüz koymam e noluyor işte
2. sınıf insan muamelesi görüyoruz Bizim dilimize adamlar altyazı bile koymuyor
onun için torrent indirmeyin diyoruz emek hırsızlığını geçtim sen oyunu parayla alan da adamın hakkına giriyosun çünkü o adam belki türkçe oynayacaktı oyunu ama yapımcı salmıyor türkçeyi gelir elde edemediği için yapımcının emeği çalındığı için
bilmem anlatabildim mi
ayrıca inan steam direk yurtdışı fiyatı verse bizim store a aklın gider şuan kur sabit alınabilecek oyun alternatifi de bol