Neler Yeni

Mafia 1 remake

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
insanların öğrenci adamların 10 saatlik bir zevk için 600 TL vermesini beklemesi garip.
düzünü oyna sende illa definitive i oynamak zorunda mısın

ha bana kalsa bende 600 vermem de mahrum kalırım oynamaktan yani çok da önemli değil illa oynamak

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
düzünü oyna sende illa definitive i oynamak zorunda mısın

ha bana kalsa bende 600 vermem de mahrum kalırım oynamaktan yani çok da önemli değil illa oynamak
Düzü dediğin mafia 1 haliyse 10 kere bitirdim. Ama remake haliyse bunu bir şekil oynayacaksın. Oyunlar yurt dışında 50, 60 dolara satılıyor en baba en kral oyunlar. Bunlara ses çıkarmayanlar gelmiş 300 500 liralık oyunlara almayan korsandır. Enayidir diye sallıyor. Kızdığım nokta burası
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nasıl bakkaldan paranın yettiği şeyleri alıyorsan bunda da aynı şekilde yapacaksın.
Paran yoksa alamazsın. Bu korsan olayını nasıl savunabiliyorsunuz anlayabilmiş değilim.
E hali hazırda oyun bu? Yemek yemek ile oyunu neden aynı kefeye koyuyorsun? Oyun piyasası eskiden bilir miydin? Benim yaşım genç değil ben bunların içinden geldim. Fiyatları çok uçurdular alamayıyor alamıyoruz. Bu bir şekil oynanacak yani? Online oyunlara lafım yok ver paranı al. Ama bu oyunlara bu fiyatı koyarsan kimse kusura bakmasın

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
E hali hazırda oyun bu? Yemek yemek ile oyunu neden aynı kefeye koyuyorsun? Oyun piyasası eskiden bilir miydin? Benim yaşım genç değil ben bunların içinden geldim. Fiyatları çok uçurdular alamayıyor alamıyoruz. Bu bir şekil oynanacak yani? Online oyunlara lafım yok ver paranı al. Ama bu oyunlara bu fiyatı koyarsan kimse kusura bakmasın
Ben sana "örnek" verdim. Aynı kefeye koymadım, önce cümlemi düzgün oku.
Evet eski oyun piyasasını da bilirim. Eğer paran yoksa oynamayacaksın bu kadar basit. Bir şekil oynanacak diye bir şey yok.
Oyun fiyatlarının halini de yapımcılara değil devlete bildir. Onlar 60 dolar olarak oyunu koyuyor bizim ülkemizde 500-600 TL oluyor.
Bu durumda araba fiyatlarını da eleştirelim madem öyle. 10.000 dolarlık araba bizim ülkemizde 200.000 TL. Yapacak bir şey yok.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Nasıl bakkaldan paranın yettiği şeyleri alıyorsan bunda da aynı şekilde yapacaksın.
Paran yoksa alamazsın. Bu korsan olayını nasıl savunabiliyorsunuz anlayabilmiş değilim.
Savunmuyorum kardeşim ben korsan kullanmıyorum ama şu kurda oyun oynamak lükstür. COD hayranı bir türk vatandaşı 600 TL vermek zorunda mı bir oyuna elin avrupalısı 60 euroya oynuyorken. Hadi ucuz olsa oyunlar korsan kullananlara ben de kızarım ederim ama oyunları seven bir insan neden bu kadar para vermeli. RDR2'ye 200 TL verdim b*ku çıkana kadar oynuyorum çünkü ben oyuna 200 tl vermişim en az 2 kere bitirmem gerek

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Savunmuyorum kardeşim ben korsan kullanmıyorum ama şu kurda oyun oynamak lükstür. COD hayranı bir türk vatandaşı 600 TL vermek zorunda mı bir oyuna elin avrupalısı 60 euroya oynuyorken. Hadi ucuz olsa oyunlar korsan kullananlara ben de kızarım ederim ama oyunları seven bir insan neden bu kadar para vermeli. RDR2'ye 200 TL verdim b*ku çıkana kadar oynuyorum çünkü ben oyuna 200 TL vermişim en az 2 kere bitirmem gerek
Oyun oynamak lüks olarak görülüyor ülkemizde haklısın. Ben o kadar para verin oynayın da demiyorum zaten.
Haklısın bir oyuna 500-600 TL verilmez. Paran yoksa da oynamazsın bu kadar basit bir olay.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Ben sana "örnek" verdim. Aynı kefeye koymadım, önce cümlemi düzgün oku.
Evet eski oyun piyasasını da bilirim. Eğer paran yoksa oynamayacaksın bu kadar basit. Bir şekil oynanacak diye bir şey yok.
Oyun fiyatlarının halini de yapımcılara değil devlete bildir. Onlar 60 dolar olarak oyunu koyuyor bizim ülkemizde 500-600 TL oluyor.
Bu durumda araba fiyatlarını da eleştirelim madem öyle. 10.000 dolarlık araba bizim ülkemizde 200.000 TL. Yapacak bir şey yok.
Oynamamak zorunda mıyım? Net söyleyeyim hayır. E işte senin lafına çıkıyor adam 60 dolara oynayacakta ben o kadar para mı sayacağım? Ha veremiyorum diye oynamayacağım bir de. Devlet düşünsün bunu. Sistemime 7 bin küsür lira vermişim hala cs go oyununa devam edemem. Herkesin kendi tercihi. Benim yakındığım nokta ise durumu olmayan alamayan oynamak çok istiyorsa 1 - 2 kez mahsus indirsin ne olacak?

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Düzü dediğin mafia 1 haliyse 10 kere bitirdim. Ama remake haliyse bunu bir şekil oynayacaksın. Oyunlar yurt dışında 50, 60 dolara satılıyor en baba en kral oyunlar. Bunlara ses çıkarmayanlar gelmiş 300 500 liralık oyunlara almayan korsandır. Enayidir diye sallıyor. Kızdığım nokta burası
ya türklerin öyle bi oyuna 50 60 dolar verme şansı yok zaten dostum
ekonomik durum ortada zaten
benim bahsettiğim durum şu bu oyun bulunmaz hint kumaşı değil ki illa oynayasın unutursun gider bütçene göre oyun alırsın ondan bahsediyorum

ne siz torrentten indirdiğiniz için haklısınız ne de sizi suçlayan enayidir diyen haklı

herkes bütçesine göre oyun bakması lazım türkiye şartlarında napalım elimizdeki imkanlar bu kadar malesef
neden diye soracak olursan şöyle anlatayım
şimdi oyun yapım şirketleri oyunu sürüyor teker teker ülkelere bakıyor satın alma durumlarına filan tek tek tablo şeklinde malum bizim ülkede hiç satılmıyor (ucuz oyunlar bile dahil)
adam bir de torrent sitelerinin grafiklerine bakıyor tavan steamdan daha çok torrentden indirilmiş
adam da napıyor diyor ki bu adam zaten benim oyunumu kaçak oynuyor bende buna türkçe dil desteği koymam türkçe dublaj koymam türkçe arayüz koymam e noluyor işte
2. sınıf insan muamelesi görüyoruz Bizim dilimize adamlar altyazı bile koymuyor
onun için torrent indirmeyin diyoruz emek hırsızlığını geçtim sen oyunu parayla alan da adamın hakkına giriyosun çünkü o adam belki türkçe oynayacaktı oyunu ama yapımcı salmıyor türkçeyi gelir elde edemediği için yapımcının emeği çalındığı için

bilmem anlatabildim mi

ayrıca inan steam direk yurtdışı fiyatı verse bizim store a aklın gider şuan kur sabit alınabilecek oyun alternatifi de bol

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kul hakkı değil bence hangar 13 gibi tembel bir firma görmedim ilk mafia 3 e verdiğim para da haram olsun mafia remakelerini de almayacağım adam bir görev yapar tüm oyunu ondan yapar bir oyun yapar üstünden 2 oyun yapar. Adamlar sadece 2 oyunla çok kötü bir üne sahipler.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Oyun oynamak lüks olarak görülüyor ülkemizde haklısın. Ben o kadar para verin oynayın da demiyorum zaten.
Haklısın bir oyuna 500-600 TL verilmez. Paran yoksa da oynamazsın bu kadar basit bir olay.
Parası yoksa korsan alır, oynar parası olunca gider steam'dan satın alır. Ben 5 yaşından beri korsan GTA San oynuyordum, sırf hakkını vermek için geçen sene gittim Steam'dan gta san satın aldım 20 tl'ye

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    1.1 MB · Hit: 40

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kul hakkı değil bence hangar 13 gibi tembel bir firma görmedim ilk mafia 3 e verdiğim para da haram olsun mafia remakelerini de almayacağım adam bir görev yapar tüm oyunu ondan yapar bir oyun yapar üstünden 2 oyun yapar. Adamlar sadece 2 oyunla çok kötü bir üne sahipler.
Onun dışında crackli oyun kullanmayın bence. Ben oyunları çıktıkları gibi oynamayı bıraktım.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.
Alma kardeşim o zaman! 300TL vermiyorsan alma, parran yoksa alma! Mâdem Türkiye şartları seni zorluyor alma!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parası yoksa korsan alır, oynar parası olunca gider steam'dan satın alır. Ben 5 yaşından beri korsan GTA San oynuyordum, sırf hakkını vermek için geçen sene gittim Steam'dan gta san satın aldım 20 TL'ye
Parası yoksa almayacak dostum. Param yoktu, şöyleydi böyleydi diye bir bahane olamaz.

Top Bottom