Neler Yeni

Mafia 1 remake

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
O zaman ben örnek veriyorum, araba almak istiyorum.
1-2 defaya mahsus çalayım olur mu? Boşuna mı ehliyete 3000 TL para verdim.

Hala nasıl savunabiliyorsun bu düşünceyi anlamış değilim.
Örneklemen çok yanlış. Ülkeler arası fiyatı baz alman gerekiyor. Orjinal oyunlarım steam kütüphanem dvd lerim saysam ilk defa duyarsın çoğunu ama benim 60 liraya alacağım oyunu sen 300 500 dersen vermem sana o parayı kardeşim. Para gidiyor devlete.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Steam kütüphanemde 30 dan fazla oyunum var. Bende biliyorum torrent nedir diye. Ama bu oyuna bu kadar para sayılır mı? Online dahi değil.
Dostum kütüphanendeki oyunlarla bir yere verebileceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun, varamayız. Ben sana diyorumki; o kadar para sayamıyorsan, paran yetmiyorsa alma.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Aynen öyle kardeşim. Bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. Ahkam kesmeye gerek yok gerçekleri konuşuyoruz burada
İnsanlar kendi parasını kendi kazanınca anlıyor. Asgari ücretle çalışıyorsan gidip bir oyuna 400 TL vermek koyar insana. Bu arkadaşlar baba parasıyla aldığı için bilmiyor. Ben de oyunları sınavına girip kazandığım bursa ile alıyorum ayda 1 oyun alabiliyorum sadece.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Oyunun ederi 60 dolar bizim ülkemizde call of duty fiyatına bak öyle gel buraya kardeşim. Bizim ülkede fiyatı 60 TL olupta ben mi almadım?
kendi paramı kendim kazanan bir adamım paranın değerini inan bilirim sen nasıl yazmışsın yaşım küçük değil diye bizim de değil yani biz de internet kafe kültüründen geldik buralara az çok oyunun türkiyedeki değerini bilirim

ayrıca senin ekonomin kötü diye adam sana ucuza satmak zorunda mı ekonomi batarken cod yapımcısı mı tutmadı ekonomiyi sanki
boşa konuşuyoruz
sen ben biz birileri torrente abandıkça bir türkçe yamayı türkçe altyazıyı türkçe arayüzü anca rüyamızda görürürz
varsa bas paranı oyna yoksa cebindeki paraya göre oyun al

benim sistemim de çoğu oyunu açar ama kütüphanede öyle lüks oyunlar yok benim çünkü para yok alamadım gidip torrentden indirip parasını veren adamın hakkına da girmem

indirmeyin de demiyorum ben size

en azından torrenti savunmayın bariz sanal emek hırsızlığı yani
yapıyosanız da haklıyız demeyin

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
O kişiye bağlı benim dediğim gibi yapılırsa korsan oynamış olmuyor mantıken. Parasını da ödüyor. Oyun ilk çıktığında çok oynamak ister korsan oynar indirime girince satın alır, parasını verir.
Hâlâ yanılıyorsun, bir kez korsan alan biri hep onu oynar.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Dostum kütüphanendeki oyunlarla bir yere verebileceğimizi sanıyorsan yanılıyorsun, varamayız. Ben sana diyorumki; o kadar para sayamıyorsan, paran yetmiyorsa alma.
E oynamak istiyorum ama kardeşim. Adamlar 60 dolara oynarken benim oynayamam zoruma gidiyor yani. Bir piyasa bu kadar mı fazla tepe takla olur? Oyun oynayamayacak hale geldik

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
E oynamak istiyorum ama kardeşim. Adamlar 60 dolara oynarken benim oynayamam zoruma gidiyor yani. Bir piyasa bu kadar mı fazla tepe takla olur? Oyun oynayamayacak hale geldik
Ne diyosun, 5 aydır oyun almadım ben. Benim de zoruma gidiyor ama oyunu geliştiren adamın suçu değil.

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Ya dostum bak, senin ki zoruna gitmek değil, tembellik. İndirimleri kovala ve parayla al, boşuna paralı değil oyunlar.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
kendi paramı kendim kazanan bir adamım paranın değerini inan bilirim sen nasıl yazmışsın yaşım küçük değil diye bizim de değil yani biz de internet kafe kültüründen geldik buralara az çok oyunun türkiyedeki değerini bilirim

ayrıca senin ekonomin kötü diye adam sana ucuza satmak zorunda mı ekonomi batarken cod yapımcısı mı tutmadı ekonomiyi sanki
boşa konuşuyoruz
sen ben biz birileri torrente abandıkça bir türkçe yamayı türkçe altyazıyı türkçe arayüzü anca rüyamızda görürürz
varsa bas paranı oyna yoksa cebindeki paraya göre oyun al

benim sistemim de çoğu oyunu açar ama kütüphanede öyle lüks oyunlar yok benim çünkü para yok alamadım gidip torrentden indirip parasını veren adamın hakkına da girmem

indirmeyin de demiyorum ben size

en azından torrenti savunmayın bariz sanal emek hırsızlığı yani
yapıyosanız da haklıyız demeyin
Savunsam her oyun için savunurdum. Bunun altını çiziyorum ilk önce. Savunduğum tek yer böyle uçuk saçık oyunlar için

LahmatsuDcr

80+ Silver
Hâlâ yanılıyorsun, bir kez korsan alan biri hep onu oynar.
Bak güzel kardeşim o kişiye göre değişir.
Bende Raft vardı korsan oynadım sonra gittim satın aldım.
Witcher 2 vardı oynadım sonra gittim indirimden satın aldım
L4D2 vardı oynadım indirimden satın aldım.
60 seconds oynadım bitirdim ama gittim satın aldım.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Ya dostum bak, senin ki zoruna gitmek değil, tembellik. İndirimleri kovala ve parayla al, boşuna paralı değil oyunlar.
E dediğim gibi bekliyorum. Fiyatı düşmezde bakacaz bir çaresine

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
Bak güzel kardeşim o kişiye göre değişir.
Bende Raft vardı korsan oynadım sonra gittim satın aldım.
Witcher 2 vardı oynadım sonra gittim indirimden satın aldım
L4D2 vardı oynadım indirimden satın aldım.
60 seconds oynadım bitirdim ama gittim satın aldım.
Dostum konu sahibi sadece torrent'den oynayacak, hiç bir zaman para vermeyecek.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,959
Üyeler
163,240
Son üye
ANONİM10
Top Bottom