Neler Yeni

Mafia 1 remake

LahmatsuDcr

80+ Silver
Alma kardeşim o zaman! 300TL vermiyorsan alma, parran yoksa alma! Mâdem Türkiye şartları seni zorluyor alma!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parası yoksa almayacak dostum. Param yoktu, şöyleydi böyleydi diye bir bahane olamaz.
Benim dediğim bence çok mantıklı hakkını ödüyor sonuçta en sonunda da olsa.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Alma kardeşim o zaman! 300TL vermiyorsan alma, parran yoksa alma! Mâdem Türkiye şartları seni zorluyor alma!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Parası yoksa almayacak dostum. Param yoktu, şöyleydi böyleydi diye bir bahane olamaz.
E gitti indirdi torrentten bu durum seni mi darladı? Adam alır almaz bunun hesabını sana soracak değil. Ben fikir alıyorum buradan

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
bir de sisteme 7 bin tl verdin diye her oyunu oynama lüksün yok
ne ala memleket sisteme parayı saydım oyuna saymam ?

ilerde bir emeğin çalınsın da anla adamların halinden sen evinde uykunu çekerken adamlar tek tek grafik çiziyor her detayı düşünüyor o oyun için
paran yoksa oynamazsın net
ötesi berisi yok yani

Kesteko

80+ Gold
En İyi Cevap
36
E gitti indirdi torrentten bu durum seni mi darladı? Adam alır almaz bunun hesabını sana soracak değil. Ben fikir alıyorum buradan
"Bu durum seni mi darladı?" mı? Beni ne darlayacak ? Ben sizin gibi tembel olanları, bir zeki kendisini sananları uyarıyorum. Yaparsan da yazık artık.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
bir de sisteme 7 bin TL verdin diye her oyunu oynama lüksün yok
ne ala memleket sisteme parayı saydım oyuna saymam ?

ilerde bir emeğin çalınsın da anla adamların halinden sen evinde uykunu çekerken adamlar tek tek grafik çiziyor her detayı düşünüyor o oyun için
paran yoksa oynamazsın net
ötesi berisi yok yani
Oyunun ederi 60 dolar bizim ülkemizde call of duty fiyatına bak öyle gel buraya kardeşim. Bizim ülkede fiyatı 60 tl olupta ben mi almadım?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.
Kardeşim kırılır elbet.Ve şuna açıklık getireyim senin benim gibi büyük insanların kitlesi bu forumda genç kitlelere göre daha az .genelde 15 16 yaş dolu hep ve bende olmak üzere steam epic games origins üzerinden bir çok oyun aldım yaşım gereği ve kazandığım para ile fakat gerçekten pahalı oyunlar oluyor 300 400tl ve onları bende torrentten indiriyorum.Burda laf kalabalığı yapan insanların %95i torrennten indiriyor oyunlarını fakat buraya gelip orjinal al almıcaksan crackli oynama yok şu yok bu boş yapıyorlar ve buna çok uyuz oluyorum.Acaba kaç tanesi annesinden babasından para alıp 200 300 tl lik oyunları alıyor şaka gibiler... :ROFLMAO::ROFLMAO:

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Mesela ben rdr2yi bile (Kİ OYUNU HAYVAN GİBİ BEKLİYORDUM) 1 sene sonra oynadım ltou 2yi hala oynamadım. Çıktığı gibi oynamayı düşündüğüm tek oyun yeni gow ama onu da alamayacağımı biliyorum : (

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
"Bu durum seni mi darladı?" mı? Beni ne darlayacak ? Ben sizin gibi tembel olanları, bir zeki kendisini sananları uyarıyorum. Yaparsan da yazık artık.
Steam kütüphanemde 30 dan fazla oyunum var. Bende biliyorum torrent nedir diye. Ama bu oyuna bu kadar para sayılır mı? Online dahi değil.

LahmatsuDcr

80+ Silver
Değil dostum değil. Bu adam belli ki sonuna kadar crack oynayacak, para vereceğini sanmıyorum.
O kişiye bağlı benim dediğim gibi yapılırsa korsan oynamış olmuyor mantıken. Parasını da ödüyor. Oyun ilk çıktığında çok oynamak ister korsan oynar indirime girince satın alır, parasını verir.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Kardeşim kırılır elbet.Ve şuna açıklık getireyim senin benim gibi büyük insanların kitlesi bu forumda genç kitlelere göre daha az .genelde 15 16 yaş dolu hep ve bende olmak üzere steam epic games origins üzerinden bir çok oyun aldım yaşım gereği ve kazandığım para ile fakat gerçekten pahalı oyunlar oluyor 300 400tl ve onları bende torrentten indiriyorum.Burda laf kalabalığı yapan insanların %95i torrennten indiriyor oyunlarını fakat buraya gelip orjinal al almıcaksan crackli oynama yok şu yok bu boş yapıyorlar ve buna çok uyuz oluyorum.Acaba kaç tanesi annesinden babasından para alıp 200 300 TL lik oyunları alıyor şaka gibiler... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Aynen öyle kardeşim. Bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. Ahkam kesmeye gerek yok gerçekleri konuşuyoruz burada

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Oynamamak zorunda mıyım? Net söyleyeyim hayır. E işte senin lafına çıkıyor adam 60 dolara oynayacakta ben o kadar para mı sayacağım? Ha veremiyorum diye oynamayacağım bir de. Devlet düşünsün bunu. Sistemime 7 bin küsür lira vermişim hala cs go oyununa devam edemem. Herkesin kendi tercihi. Benim yakındığım nokta ise durumu olmayan alamayan oynamak çok istiyorsa 1 - 2 kez mahsus indirsin ne olacak?
O zaman ben örnek veriyorum, araba almak istiyorum.
1-2 defaya mahsus çalayım olur mu? Boşuna mı ehliyete 3000 TL para verdim.

Hala nasıl savunabiliyorsun bu düşünceyi anlamış değilim.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Kardeşim kırılır elbet.Ve şuna açıklık getireyim senin benim gibi büyük insanların kitlesi bu forumda genç kitlelere göre daha az .genelde 15 16 yaş dolu hep ve bende olmak üzere steam epic games origins üzerinden bir çok oyun aldım yaşım gereği ve kazandığım para ile fakat gerçekten pahalı oyunlar oluyor 300 400tl ve onları bende torrentten indiriyorum.Burda laf kalabalığı yapan insanların %95i torrennten indiriyor oyunlarını fakat buraya gelip orjinal al almıcaksan crackli oynama yok şu yok bu boş yapıyorlar ve buna çok uyuz oluyorum.Acaba kaç tanesi annesinden babasından para alıp 200 300 TL lik oyunları alıyor şaka gibiler... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Ben kazandığım parayla 200 altı oyunları alıyorum yeğenim torrent oynuyor mesela.Çocuk yaşımdayken dolar 7.5 alsa oyunsuz bir çocukluk geçirir ya da torrentten oynardım benim zamanımda cdli aldığımız oyun da korsandı zaten. onları da 5-10 TL'ye alıyorduk int oyun indircek hızlarda değildi 15-16 yaşlarında ise ben de torrent oynadım ne diyeyim pişmanım ama o zaman elime para da gelmiyordu napayım bilinçsizdim zaten.

Top Bottom