Neler Yeni

Mafia 1 remake

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aynen öyle kardeşim. Bende tam olarak bunu anlatmaya çalışıyorum. Ahkam kesmeye gerek yok gerçekleri konuşuyoruz burada
Boşver kardeşim emin ol bu crackli oyunlara karşı çıkan insanlardan çok çok fazla oyunum vardır bu saydığım 3 platformda.Paranın yettiğini alırsın yetmediğini crackli indirir oynarsın.Ne demek yani yetmiyorsa paran alma oynama falan nedir.Bunu diyenleri ne alakadar eder ? Tekrar dediğim gibi için rahat olsun Türkiye de yaşıyoruz diye çoğu insan eksik maaş alıyor diye veya durumu yok diye oynayamacak mı yani ? Mesela bu forumda 14 15 16 yaşlarındaki insanların bu konu altına crackli oyuna karşıyız diyip masaüstü crackli oyunlarla dolu olmasını saklamasına ne gerek var demi ? İyi forumlar... :)(y)

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
E dediğim gibi bekliyorum. Fiyatı düşmezde bakacaz bir çaresine
Doların 7.5 tl olması oyun geliştiricisinin suçu mu peki ps3 oyunlarını 100 TL'ye alıyordum o zmn da 100 tl çok az para değildi ama günümüzün 600 değil 300tlsi eder belki ps4 ümü ilk aldığımda oyunlar 150tlydi.

Gizemss

80+ Gold
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
16,110
İsim
Gizem
İlgilendiği Kategoriler
PC Oyunları, sanırım.
Örneklemen çok yanlış. Ülkeler arası fiyatı baz alman gerekiyor. Orjinal oyunlarım steam kütüphanem dvd lerim saysam ilk defa duyarsın çoğunu ama benim 60 liraya alacağım oyunu sen 300 500 dersen vermem sana o parayı kardeşim. Para gidiyor devlete.
Benim yaşım kaç sanıyorsun bilmiyorum ama emin ol ben de biliyorum. Oyun kültürüm oldukça geniştir.
Örneklemem yanlış değil. Ülkemiz dışa bağlı bir ülke, üretim yok. Vergilerle geçinen bir ülkeyiz ve oyunlar bizim ülkemizde "lüks" sınıfına konduğu için pahalılar. Eğlenmek lüks sayılıyor yapacak bir şey yok. Burada ahkam kesmeye de gerek yok çünkü değişen bir şey olmayacak.

mszeyrek

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,665
İsim
Muhammed said zeyrek
Mesela ben hala ps now için her hafta hesap açarım (ps plus için de 2 haftada 1) artık böyle hilelere başvuruyoruz ne diyeyim.

T.P.G.

80+ Titanium
Kardeşim kırılır elbet.Ve şuna açıklık getireyim senin benim gibi büyük insanların kitlesi bu forumda genç kitlelere göre daha az .genelde 15 16 yaş dolu hep ve bende olmak üzere steam epic games origins üzerinden bir çok oyun aldım yaşım gereği ve kazandığım para ile fakat gerçekten pahalı oyunlar oluyor 300 400tl ve onları bende torrentten indiriyorum.Burda laf kalabalığı yapan insanların %95i torrennten indiriyor oyunlarını fakat buraya gelip orjinal al almıcaksan crackli oynama yok şu yok bu boş yapıyorlar ve buna çok uyuz oluyorum.Acaba kaç tanesi annesinden babasından para alıp 200 300 TL lik oyunları alıyor şaka gibiler... :ROFLMAO::ROFLMAO:
Katıldığım yerler var katılmadığım var
Ben 17 yaşımdayım oyun alırken annemden babamdan 2 sene boyunca para almadım tabi bu istisna
Gidip 400tl bir oyuna vermek bu dönemde mantıklı değil evet haklısınız.
Şu an normalde bütçesi yüksek olan oyunları kupon+indirimle yarı fiyatına alıyorum ama korsana el sürmem.

Ha isteyen kullanır, beni ilgilendirmez ama ben kullanılmaması taraftarıyım.
Örnek: BF5 gibi bir oyunu 130tl ye aldım, Bannerlord'u indirim+kuponla 60tl ye aldım.
Cyberpunk için de aynısını yapacağım. indirim+kuponla 100 150tl bandında alacağım. Ben böyle yapıyorum kimsenin de hakkına girmeden paşa paşa oynuyorum.

Ha siz verirsiniz, vermezsiniz dediğim gibi beni ilgilendirmez. Ama inanın korsan almayın diyen kişilerin asıl %95 i kullanmıyor. Herkes kendi işine baksın diyorum. İsteyen kullansın isteyen 400tl versin

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben 17 yaşımdayım oyun alırken annemden babamdan 2 sene boyunca para almadım tabi bu istisna
Şu an normalde bütçesi yüksek olan oyunları kupon+indirimle yarı fiyatına alıyorum ama korsana el sürmem.

Örnek: BF5 gibi bir oyunu 130tl ye aldım, Bannerlord'u indirim+kuponla 60tl ye aldım.
Cyberpunk için de aynısını yapacağım. indirim+kuponla 100 150tl bandında alacağım. Ben böyle yapıyorum kimsenin de hakkına girmeden paşa paşa oynuyorum.

Ha siz verirsiniz, vermezsiniz dediğim gibi beni ilgilendirmez. Ama inanın korsan almayın diyen kişilerin asıl %95 i kullanmıyor. Herkes kendi işine baksın diyorum. İsteyen kullansın isteyen 400tl versin
Evet güzel açıklama olmuş.Zaten bütün oyunları crackle oynayanlara ben olmak üzere herkes karşı çıkar.Fakat parasının yettiğini alıp yetmediği örnek 400 tl bandındaki oyunları oynamak isteyip oynayamıyorsa ve torrent kullanıyorsa buna okeyim bir sorun yok :)

Excator23cm

80+ Gold
Evet güzel açıklama olmuş.Zaten bütün oyunları crackle oynayanlara ben olmak üzere herkes karşı çıkar.Fakat parasının yettiğini alıp yetmediği örnek 400 TL bandındaki oyunları oynamak isteyip oynayamıyorsa ve torrent kullanıyorsa buna okeyim bir sorun yok :)
oyun yeni çıktı crack mi çıkmış la hemen

T.P.G.

80+ Titanium
Evet güzel açıklama olmuş.Zaten bütün oyunları crackle oynayanlara ben olmak üzere herkes karşı çıkar.Fakat parasının yettiğini alıp yetmediği örnek 400 TL bandındaki oyunları oynamak isteyip oynayamıyorsa ve torrent kullanıyorsa buna okeyim bir sorun yok :)
Zaten bu dönemde oyuna 400tl verene ya zengin ya da k*riz derler.

robin

80+ Silver
Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.
müslümanmısın bu arada

T.P.G.

80+ Titanium
müslümanmısın bu arada

.

Eviles61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
452
İsim
Miraç Yıldırım
Kul hakkı diye bir şey öğretmemişler galiba.
Öğrettiler de hacı hoca sakallılardan öğrenmedik çok şükür 😂 girmeyelim şimdi bu konulara dostum gerek yok

Top Bottom