Neler Yeni

Mafia 1 remake

T.P.G.

80+ Titanium
Vermem fakat underarmor sweatshirte de vermem ayrıca 400tl 3 oyununu birlikte satıyorlar diye biliyorum, benim için oyuna vereceğim maksimum bütçe 150tldir yani dahasına veremem. Param olmadığından da değil, sadece mantıklı görmüyorum ancak inanılmaz sevdiğim bir oyunun devamı falan gelir, ona veririm. Nasıl mı veririm gerekirse 3 ay beklerim sonrasında veririm fakat o oyunu kendim para biriktirerek uğraşarak almış olurum, yani ben böyle daha mutlu oluyorum.
Bende zaten korsan sevmemde kullanmamda ama kullanada karışmayın.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sen önce kul hakkı nedir onu öğrende gel. Bir oyuna 400 500 verip kendimden ödün vereceğime o tarz oyunları torrent li oynayıp kendi bakımıma ve ihtiyaclarıma harcamak benim kendi düşüncem.Sen mesela bir oyuna 400 500 verip ben doğru yoldayım allahım diyip cebinde kahve icecek parayı bulabilşyorsan doğru yoldasın ;)
Dostum 3 oyuna 400tl vermeyip, bir bez parçasına 400tl veriyorsan ve kendini haklı görüyorsan yazık kafana diyorum. Ayrıca ben pc için de kendi paramı biriktirdim gerektiğinde kahve de içmedim, kahve içmeyince ölmüyorsun. Yemekleri yemekhaneden yedim dışarıdan 1-2 ay belki hiç yemek söylemedim. Ayrıca senin "kul hakkı" hakkında bildiğin hiçbir şey yok bence, çünkü bu yaptığın tamamen ona giriyor.

• Beğen
Reaksiyonlar: Impe

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dostum 3 oyuna 400tl vermeyip, bir bez parçasına 400tl veriyorsan ve kendini haklı görüyorsan yazık kafana diyorum. Ayrıca ben PC için de kendi paramı biriktirdim gerektiğinde kahve de içmedim, kahve içmeyince ölmüyorsun. Yemekleri yemekhaneden yedim dışarıdan 1-2 ay belki hiç yemek söylemedim. Ayrıca senin "kul hakkı" hakkında bildiğin hiçbir şey yok bence, çünkü bu yaptığın tamamen ona giriyor.
Evet bir oyun için gerçek hayatından bazı kısıtlamalar yapan dar görüşlü biriyle asla tartışmaya girmeyeceğim sen devam et abicim bir gün ayaklarının üstünde durduğunda anlarsın paranın değerini

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Evet bir oyun için gerçek hayatından bazı kısıtlamalar yapan dar görüşlü biriyle asla tartışmaya girmeyeceğim sen devam et abicim bir gün ayaklarının üstünde durduğunda anlarsın paranın değerini
Evet bir bez parçasına 400tl verip, 3 tane oyuna verme. 400tlye o zaman sweatshirtü de çalabilirsin tamamen aynı şey çünkü :)
Ben oyun için değil, pc için yaptım fakat senin gibi korsan oyun oynayıp, her yerde de körü körüne savunmadım en azından. Ayrıca kahve içmemek bir kısıtlama değil emin ol birazcık iraden varsa sen de yapabilirsin de sanmıyorum...

T.P.G.

80+ Titanium
Evet bir bez parçasına 400tl verip, 3 tane oyuna verme. 400tlye o zaman sweatshirtü de çalabilirsin tamamen aynı şey çünkü :)
Ben oyun için değil, PC için yaptım fakat senin gibi korsan oyun oynayıp, her yerde de körü körüne savunmadım en azından. Ayrıca kahve içmemek bir kısıtlama değil emin ol birazcık iraden varsa sen de yapabilirsin de sanmıyorum...
100 150tl zaten veririm diyor 400tl bir oyuna vermem diyor 3 oyuna vermem demiyor.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben oyun için değil, PC için yaptım fakat senin gibi korsan oyun oynayıp, her yerde de körü körüne savunmadım en azından. Ayrıca kahve içmemek bir kısıtlama değil emin ol birazcık iraden varsa sen de yapabilirsin de sanmıyorum...
Kardeşim 10bin TL lik bilgisayarım var kendim aldım şuan üniversite son öğrencisiyim yemek kartı +3000tl ile çalışıyorum kozmetik e ticaret sitesinde. Emin ol senin aldığın oyunlardan çok daha fazla orjinal oyunum vardır oyun platformlarında. Bana gelip buraya korsanı savunuyor kul hakkına giriyor diyemezsin sen. Ben beğendiğim oyunu alırım 100 150 max 200tl. Ama 400 küsur oyunlara para vermem ve mantıksız dedim. Param çok şükür bol bol kalıyor cebime ama bunu verenler bana göre mantıksız kişiler. Sana göre de yediğin içtiğin yemekten kısıp giydiğin kıyafetin markasından kısıp oyuna o kadar para vermek mantıklıdır. Ben sana sen yanlışsın demedim benim fikrime göre genelleme konuştum verenler için. Bu tartışmanın bir çözüm yolu yok yani oyuna 300 400 500 vermek tamamen kişisel.Korsan oyunu önermiyorum savunmuyorum yerine göre kullandığım oldu. Yerine göre orjinal aldığımda oldu.

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Kardeşim 10bin TL lik bilgisayarım var kendim aldım şuan üniversite son öğrencisiyim yemek kartı +3000tl ile çalışıyorum kozmetik e ticaret sitesinde. Emin ol senin aldığın oyunlardan çok daha fazla orjinal oyunum vardır oyun platformlarında. Bana gelip buraya korsanı savunuyor kul hakkına giriyor diyemezsin sen. Ben beğendiğim oyunu alırım 100 150 max 200tl. Ama 400 küsur oyunlara para vermem ve mantıksız dedim. Param çok şükür bol bol kalıyor cebime ama bunu verenler bana göre mantıksız kişiler. Sana göre de yediğin içtiğin yemekten kısıp giydiğin kıyafetin markasından kısıp oyuna o kadar para vermek mantıklıdır. Ben sana sen yanlışsın demedim benim fikrime göre genelleme konuştum verenler için. Bu tartışmanın bir çözüm yolu yok yani oyuna 300 400 500 vermek tamamen kişisel.Korsan oyunu önermiyorum savunmuyorum yerine göre kullandığım oldu. Yerine göre orjinal aldığımda oldu.
Ben de üniversite 3'teyim. Ben de çalışarak aldım kendi pc'imi yani bir fark yok. Ben zaten oyuna maksimum 150tl veririm diyorum, dahasını vereeceksem de çok beklediğim bir seri falan olmalı. Ayrıca sen 400tl kıyafete verirken, başkası da 400tl 3 tane oyuna verebilir, yani bu da mantıksız değil.

robin

80+ Silver
Tamam gel uzatalım. Boş yapıyorsun çünkü arkadaş belirtmiş zaten bir oyuna 300tl ödeyemeceğini bunu kendine harcamasının daha mantıklı olduğunu. İnadına verirsen oyna vermiyorsan oynama diyorsunuz adamın fikri değişir mi sence bunlarla? Bunu yıllardır yapan biri zaten. Gel uzatalım hadi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

destekleyen yok zaten :D
başka ne boş yapmışım?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben de üniversite 3'teyim. Ben de çalışarak aldım kendi PC'imi yani bir fark yok. Ben zaten oyuna maksimum 150tl veririm diyorum, dahasını vereeceksem de çok beklediğim bir seri falan olmalı. Ayrıca sen 400tl kıyafete verirken, başkası da 400tl 3 tane oyuna verebilir, yani bu da mantıksız değil.
kardeşim 1 oyun fiyatından bahsediyorum 3 oyun 400 oyun başı 135 falan eder ve gayette verilir bu para.ben tek oyuna 300 500 arası vermem diyorum

Top Bottom