Neler Yeni

Mafia 1 remake

EMREG

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,417
İsim
Emre Güleryüz
İlgilendiği Kategoriler
AYT Matematik
Instagram
no
Steam
no
Twitter
yok
Facebook
no
Discord
no
Reddit
yok
Gidip oyuna 300 küsür liramı döküp 10 saatlik zevk için kendimi neden zor duruma sokayım? Türkiye şartları altında şuan bu oyunu ancak bir kesim alabilir. Burda orjinal oyun diye geçinenlerin hepsi torrent kullanıyor.
Oynama o zaman.

T.P.G.

80+ Titanium
Sponsor olayında ne dedim ya? Harbiden kafayı yemişsin, fikrimi belirtip birkaç örnek vermiştim. Seni bunda rahatsız eden ne?
Beni rahatsız eden bir şey yok kardeşim uzatmayada gerek yok kendine iyi bak.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oynama o zaman.
Aga bak, ne derseniz diyin bu adam bunu yapacak. Senin gibi birini takar mı sence? Desteklemediğini belirt geç.

''Oynama o zaman''
''Etme o zaman''
''İndirme o zaman'' demek bu arkadaşın fikrini değiştirmeyecek. Zaten adam alabildiğini alıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
511
İsim
E.C.
Hepimiz korsan kullandık, kullanıyoruz ve muhtemelen kullanacağız da ama bu korsan oyunu masum da kılmaz savunulabilir de! Korsana destek yok ve olmamalı. İstediğin kadar diretsen de korsan yazılım kullanımı hırsızlıktır ve desteklenmemeli.

T.P.G.

80+ Titanium
yazık birde algı yapıyorsun. boş yapıyorsun diyorsun nedenini soruyorum hemen konuyu kapatıyorsun. ağzı olan konuşuyor işte
Tamam gel uzatalım. Boş yapıyorsun çünkü arkadaş belirtmiş zaten bir oyuna 300tl ödeyemeceğini bunu kendine harcamasının daha mantıklı olduğunu. İnadına verirsen oyna vermiyorsan oynama diyorsunuz adamın fikri değişir mi sence bunlarla? Bunu yıllardır yapan biri zaten. Gel uzatalım hadi!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hepimiz korsan kullandık, kullanıyoruz ve muhtemelen kullanacağız da ama bu korsan oyunu masum da kılmaz savunulabilir de! Korsana destek yok ve olmamalı. İstediğin kadar diretsen de korsan yazılım kullanımı hırsızlıktır ve desteklenmemeli.
destekleyen yok zaten :D

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Hayatın heryerin de var korsan genel tartışıcak olursak o zaman marka sigara içmeyip kendi saranlara ne demeli? Parayı versene adam gibi sigaraya kendin alıp sarıyorsun(bu arada ağzıma bir kere sürmedim nedret ederim içenlerden sonuna kadarda yargılarım sigarayı) sonra paran yetmeyip Nike
underarmor gibi markaları alamayıp niye çakmasını alıyorsun alma kardeşim o zaman. gerçek hayatta işine yarayacak şeylere para harcayıp oyunları korsan oynayan adam akıllıdır.bir oyuna 400 500 TL verip savunanda kerizdir kusura bakmayın yani.oyuna 400tl vericeğime yeni seri underarmor sweet tişört alırım veya indirimli bir ayakkabı alırım var mı bu düşünceye karşı çıkabilicek ve daha mantıklı sını söyleyebilecek?

T.P.G.

80+ Titanium
Hayatın heryerin de var korsan genel tartışıcak olursak o zaman marka sigara içmeyip kendi saranlara ne demeli? Parayı versene adam gibi sigaraya kendin alıp sarıyorsun(bu arada ağzıma bir kere sürmedim nedret ederim içenlerden sonuna kadarda yargılarım sigarayı) sonra paran yetmeyip Nike
underarmor gibi markaları alamayıp niye çakmasını alıyorsun alma kardeşim o zaman. gerçek hayatta işine yarayacak şeylere para harcayıp oyunları korsan oynayan adam akıllıdır.bir oyuna 400 500 TL verip savunanda kerizdir kusura bakmayın yani.oyuna 400tl vericeğime yeni seri underarmor sweet tişört alırım veya indirimli bir ayakkabı alırım var mı bu düşünceye karşı çıkabilicek ve daha mantıklı sını söyleyebilecek?
Ha ama şu var, gidipp 100 150tl verebilecekken korsan almam orası ayrı.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Evet yediğin kul hakkı ile underarmor sweatshirt al 400tlye bravo knk :)
Ayrıca sigarayı kendi sarmakla ne alakası var içindeki tütünler aynı değil, yani bunun korsanla bir alakası yok.

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Evet yediğin kul hakkı ile underarmor sweatshirt al 400tlye bravo knk :)
Ayrıca sigarayı kendi sarmakla ne alakası var içindeki tütünler aynı değil, yani bunun korsanla bir alakası yok.
Sen önce kul hakkı nedir onu öğrende gel. Bir oyuna 400 500 verip kendimden ödün vereceğime o tarz oyunları torrent li oynayıp kendi bakımıma ve ihtiyaclarıma harcamak benim kendi düşüncem.Sen mesela bir oyuna 400 500 verip ben doğru yoldayım allahım diyip cebinde kahve icecek parayı bulabilşyorsan doğru yoldasın ;)

LastShot

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,290
İsim
Berk Esenli
Sana 1 sorum var
1 oyuna 400tl verir misin?
Vermem fakat underarmor sweatshirte de vermem ayrıca 400tl 3 oyununu birlikte satıyorlar diye biliyorum, benim için oyuna vereceğim maksimum bütçe 150tldir yani dahasına veremem. Param olmadığından da değil, sadece mantıklı görmüyorum ancak inanılmaz sevdiğim bir oyunun devamı falan gelir, ona veririm. Nasıl mı veririm gerekirse 3 ay beklerim sonrasında veririm fakat o oyunu kendim para biriktirerek uğraşarak almış olurum, yani ben böyle daha mutlu oluyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,029,748
Üyeler
163,217
Son üye
s_fb
Top Bottom