RDR 2 İngilizcesi anlaşılmayacak kadar zor mu ?Mesela ben rdr2yi bile (Kİ OYUNU HAYVAN GİBİ BEKLİYORDUM) 1 sene sonra oynadım ltou 2yi hala oynamadım. Çıktığı gibi oynamayı düşündüğüm tek oyun yeni gow ama onu da alamayacağımı biliyorum : (
RDR 2 İngilizcesi anlaşılmayacak kadar zor mu ?Mesela ben rdr2yi bile (Kİ OYUNU HAYVAN GİBİ BEKLİYORDUM) 1 sene sonra oynadım ltou 2yi hala oynamadım. Çıktığı gibi oynamayı düşündüğüm tek oyun yeni gow ama onu da alamayacağımı biliyorum : (
aga, bırak. isteyen istediğini yapsın. madem öyle sen girme yeter sağa sola sataşmayın sürekli.Kul hakkı diye bir şey öğretmemişler galiba.
Doğru yoluda mı göstermeyelim?aga, bırak. isteyen istediğini yapsın. madem öyle sen girme yeter sağa sola sataşmayın sürekli.
Doğru ile yanlişı ayırt edecek zekaya sahip zaten arkadaş.Doğru yoluda mı göstermeyelim?
o zaman bu hayatta kimse kimseye öneri, tavsiye vermesin. Herkes ayırt edebiliyor? s a ç m aDoğrubile yanlişı ayırt edecek zekaya sahip zaten arkadaş.
Doğru ile yanlış başka. Öneri başka. Asıl senin dediğin "s a ç m a". Herkes kendi işine baksın olay çözülür.o zaman bu hayatta kimse kimseye öneri, tavsiye vermesin. Herkes ayırt edebiliyor? s a ç m a
ee peki karışmasan olmuyor mu? doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum.Doğru ile yanlış başka. Öneri başka. Asıl senin dediğin "s a ç m a". Herkes kendi işine baksın olay çözülür.
Sen neden karısıyorsun adamın işine? Çok boş yapıyorsuj son 1 haftadır.ee peki karışmasan olmuyor mu? doğruyu yanlışı ayırt edebiliyorum.
Yoo değil. Ben anladım yani.RDR 2 İngilizcesi anlaşılmayacak kadar zor mu ?
İngilizce seviyen ne kadar ?Yoo değil. Ben anladım yani.
Mesela? Nerede boş yapmşım yaz hepsini? hadi bakimSen neden karısıyorsun adamın işine? Çok boş yapıyorsuj son 1 haftadır.
Arama çubuğu çalışsa atardımMesela? Nerede boş yapmşım yaz hepsini? hadi bakim
Sponsor olayında ne dedim ya? Harbiden kafayı yemişsin, fikrimi belirtip birkaç örnek vermiştim. Seni bunda rahatsız eden ne?Arama çubuğu çalışsa atardım
Aklımda kalanlar: Sponsorluk konusu
Yani burda adam bunları düşünmüş biliyor, zaten parayla alabildiğini parayla alıyor adam. Gidip 500 600tl verirsen bir oyuna buyur. (Ben torrent kullanmıyorum)