Sayiyla veriyorlar bunlari. 1 ay icinde 5. mi 6. artik. Gelen gecen sozde oyun uzamnlari o cop bu b0q o alinmaz bu rezalet diye geziyor sorsan oynadiklari oyunlar valorant, robloxBunlar numunelik belli aralıklarla gönderiliyor galiba, ben anlayamadım arkadaş nedir sevilen oyunları gömme sevilmeyenleri övme.
Neyse, aynen karşim hepiniz uzman incelemecilersiniz basın ve bu işi yıllardır yapanlar hiç bir şey bilmiyor o yüzden Mafia 3 ün puanları daha düşük.
En İyi Oyun (Bana Göre) 2 Ondan İyi 1 (Hikaye Sunumu Ve Mantığı Daha Mantıklı) En Kötüsü 3 Aksini İdda Edenin Oyun Anlayışı Yoktur Sadece Gta Online - Valorant'dan Başka Oyun OynamıyordurHayatımda gördüğüm en ovarreted 2 oyun bu olabilir savaş mekanikleri iğrenc düzeyde ana karakter desen tepki bile vermiyor 10 dakika da iade ettim tek kelime ile çöp aklı ve mantıgı olan her insan bu oyunda benimle aynı fikirde olur.
Sayiyla veriyorlar bunlari. 1 ay icinde 5. mi 6. artik. Gelen gecen sozde oyun uzamnlari o cop bu b0q o alinmaz bu rezalet diye geziyor sorsan oynadiklari oyunlar valorant, roblox
minecraft oynuyorum . robloxda da metin2 sv sinde oynuyomSayiyla veriyorlar bunlari. 1 ay icinde 5. mi 6. artik. Gelen gecen sozde oyun uzamnlari o cop bu b0q o alinmaz bu rezalet diye geziyor sorsan oynadiklari oyunlar valorant, roblox
ne alaka bilader mafia 3 hosuma gitti siz beenmiyonuz diye bende mi begenmiycem allah askina insan olun azcıkBunlar numunelik belli aralıklarla gönderiliyor galiba, ben anlayamadım arkadaş nedir sevilen oyunları gömme sevilmeyenleri övme.
Neyse, aynen karşim hepiniz uzman incelemecilersiniz basın ve bu işi yıllardır yapanlar hiç bir şey bilmiyor o yüzden Mafia 3 ün puanları daha düşük.
ne alaka bilader mafia 3 hosuma gitti siz beenmiyonuz diye bende mi begenmiycem allah askina insan olun azcık